Logo Creative Fierce_white

Dedikert arbeidstid og rom for å skape ting du har grunn til å være stolt av.

Bli medlem i Creative Fierce og forbedre gjennomføringsevnen og prestasjonene dine over tid.

Få mestringsfølelse, flyt og arbeidsglede selv på de dagene du føler deg dratt i alle retninger. 

Medlemsskapet koster 1000 kr/mnd eller 4990 kr for 6 måneder og gir full tilgang til alle fokus-økter og kurs.

Alle Torill sine økter er på norsk.

Du får:

 • Dedikert arbeidstid og rom for å skape, så du får gjennomført alt du har planlagt
 • Så mange fokus-økter du vil i løpet av måneden, både på dagtid og kveldstid
 • Et rammeverk for kreativ produktivitet som ikke krever viljestyrke, bare lyst til å få til noe.
 • Ukeplanlegging som hjelper deg å prioritere det viktigste og kutte ut resten
 • Feiring av små suksesser, som når du blir ajour med administrasjon og fakturering
 • 20 min strategisparring "What's next for your business" med Torill på norsk (eller Sonia på engelsk).
 • 🔥 Helt ny BONUS-workshop:  Finn din stille skaperkraft og skap et kreativt rom (kursleder Torill)

 • Umiddelbar tilgang til et bibliotek med kurs på engelsk om synlighet, nettsider, blogging, nyhetsbrev og produktivitet, med kursleder Sonia Simone.

Gjør det du skal, når du skal. Uten en lang diskusjon med din indre kritiker først.

BLI MEDLEM

 creative-fierce_torillcreative-fierce_sonia

Creative Fierce er laget i partnerskap mellom Torill Bye Wilhelmsen i Fjellflyt og Sonia Simone i Remarkable Communication. 

Hvordan kan du slutte å være så kritisk til deg selv når du står midt i gjennomføringen? 

Mer disiplin fører ofte til mer press, fordi vi vil trykke MER inn i arbeidsuka. Ord som "effektivitet", "optimalisering" og til og med det enkle ordet "jobb" kan gi enkelte allergisk utslett. Alle som har sneiet borti utbrenthet eller startet for seg selv fordi de hatet tidsuret, tidsregistrering og hele konseptet med "vanlig arbeidstid" vet hva jeg snakker om.

Det er ikke så rart vi som gründere vil ta avstand fra "hustle"-delen av moderne arbeidskultur, for press, stress og overbelastning er ikke bærekraftig over tid og gjør mange av oss syke. Jeg husker sjefen som sa til meg etter en diskusjon om at jeg hadde for mye overtid midt i et ekstremt krevende prosjekt: "Ingen takker deg for at du la ned en ekstra innsats her den dagen du slutter". 

På Creative Fierce har vi et rammeverk for kreativ produktivitet så du får den støtten du trenger for å få gjort det du skal, i de syklusene som det er naturlig for deg å jobbe i.  Du kan komme som du er, i den formen du er i, med de oppgavene du har. 

Hvordan kan jeg bli mer produktiv uten press og for store doser adrenalin? 

Vi sørger for at du får noen felles arbeidsøkter med andre i løpet av uka, der du jobber konsentrert. Det smitter over på resten av arbeidsuka og gjør deg mer produktiv og glad!

Fjellflyt-PLAN-A-2018_illustrasjon-settfart-01Du jobber side om side med andre som vil få ferdig de prosjektene som virkelig betyr noe - for kunder og for din egen bedrift. Uten å bli utbrent. 

Det er helt ellevilt hvordan selverklærte vimsekopper, folk i full jobb med bare 2 timer i uka til egne gründerprosjekter, og produktivitets-dronninger som mest av alt strever med å slippe skuldrene og forventningene ned, lykkes gjennom Creative Fierce.

Gi det 1-2 måneder (jepp, det skjer ikke over natta), og du kan bli en av mange som kan runde av arbeidsdagen en time tidligere enn vanlig og likevel være i rute med prosjekter, ajour med administrasjon og være strålende fornøyd med egen innsats og resultater. 

Du trenger ikke mer ytre press, du trenger et rom for å skape.


Bank, bank! Jeg vil inn i det kreative rommet

Creative Fierce er for gründere, småbedrifts-eiere, frilansere, forfattere og prosjektledere i organisasjoner. 

 • Har du mange baller i lufta og synes det er vanskelig å få de gode arbeidsdagene der du har vært 100 prosent fokusert om den aller viktigste oppgaven? 
 • Drukner du i ting som haster, men synes det er vanskelig å være ajour med administrasjon og rapportering og ligge i forkant med øving og forberedelser til oppdrag?
 • Sliter du med å prioritere, og vil rekke "alt"?
 • Er du lei av å ha dårlig samvittighet for ting du ikke fikk gjort eller rakk, og vil ha mer kontroll og oversikt, og mindre du "må"?
 • Har du egne ideer du vil realisere og er av typen som elsker å skape ting selv? 

Du trenger Creative Fierce for å få skrevet, forberedt, tenkt ut, øvd og lagd ting selv som krever ro og konsentrasjon. Med fullt fokus på det du skal gjøre når du skal gjøre det, vil du veldig kjapt finne (fjell)flyt de aller fleste arbeidsdagene framover.

fjellflyt-plan-a-2022-for-hvem

Slik fungerer det

Creative Fierce gir deg dedikert arbeidstid og konsentrasjon til å gjennomføre planene dine, side om side med andre som setter pris på et kreativt miljø der vi legger mer vekt på felles verdier, arbeidsglede og læring enn press, stress og adrenalin. 

Ukentlige innsjekker

Vi starter mandags morgen med en kort innsjekk hvor målet er å finne ut hva som er viktig denne uken. Hva er viktig og haster og hva er viktig og langsiktig. Hvor mye tid og ressurser har vi tilgjengelig. På fredag morgen sjekker vi inn og ser hvordan uken gikk og gjør justeringer hvis det trengs.

Fokusøker

Du kan være med på så mange fokusøkter du ønsker. På formiddagen leder Torill økter på norsk og på kvelden leder Sonia økter hvor det snakkes engelsk. Felles for alle er at her er det lagt til rette for at du kan jobbe fokusert med et arbeid som er viktig for deg.

Dypdykk

En gang i måneden arrangeres det lengre økter som gir deg tid til å jobbe ekstra grundig.


Fakturering- og fredagspils

Fakturaer må sendes, tilbud må skrives, viktige telefoner må tas. For mange arbeid som kanskje ikke er så gøy, men som må gjøres. Hver fredag leder Torill en økt hvor fokus er å få unna alt som bare må fikses.

Kurs og workshops

Fokusøktene og innsjekkene er viktige i Creative Fierce, men i programmet ligger det også kurs og workshoper hvor du kan lære mer om synlighet, innhold på nettsider, hvordan skrive nyhetsbrev, opprettholde produktiviteten og finne ditt kreative rom. Alt er laget slik at du kan ta dem når det passer deg, flere av dem kan du også ta med ut og lytte til når du går tur.


Når det passer deg

Du kan delta på innsjekk og fokusøkter når det passer deg. Torill holder sine økter på formiddagen norsk tid. Ble du ikke ferdig, ønsker å jobber mer eller bare jobber best på kvelden kan du være med på Sonia sine økter som hun sender fra USA og foregår tidlig kveld norsk tid.

Artboard 17

1-til-1 strategisparring er inkludert

Av og til kan man føle at man står litt fast. Kanskje trenger du en ny kurs eller en bekreftelse på den ruta du alt har valgt. For å kunne jobbe langsiktig og fokusert er det viktig å vite hva som kommer. To ganger i året kan du ta en direkte 1-til-1 strategisparring med Torill eller Sonia. 

Ukeplan (samme hver uke + ekstra økter innimellom)

Fokusøkter med Torill

Ledes på norsk, med bare norske deltakere.

Ofte en ekstra økt torsdager 10-11.30 ledet av en gründer i gruppa.

Ukeplan_torill

Eksempel på ukeplan (varierte økter fra uke til uke)

Fokusøkter med Sonia

Ledes på engelsk, men det er samme struktur som på de norske øktene så du vil få like godt utbytte av disse selv om du ikke er stø i engelsk. 

Ukeplan_sonia

En hendig verktøykasse med planleggere

Få oversikt over arbeidsukene, struktur på dagene og  framdriftsplan for prosjektene.

Kalender

Dagsplanlegger

Ukeplan

Hei, jeg heter Torill Bye Wilhelmsen

Frihet, fleksibilitet og meningsfylte arbeidsdager uten stress er viktig for meg - og kanskje for deg og?

Å sette ideer i bevegelse er slagordet til Fjellflyt og det jeg elsker mest. Siden 2014 har jeg holdt kurs og hatt sparring med over 500 små bedrifter som vil leve av det de brenner for.

Jeg vil med Slow Business-filosofien til Fjellflyt (mer om den under) være en motvekt til en stressende arbeidshverdag, ukritisk vekst for enhver pris og at gründere må ofre all fritid for å lykkes.

QPS-badge_transparentDen faglige ballasten min er en sertifisering i planlegging for små bedrifter (Quiet Power Strategy) og en mastergrad i internasjonal økonomi. Jeg har startet 2 bedrifter og BETA coworking space i Vågå, og hadde fast jobb som næringssjef i Lom kommune i 5 år.

Lysten på et eventyr har jeg flyttet med hele familien etter 15 år i Vågå til Skrivestua i Skjolden, et minihus ved Sognefjorden. Jeg klarer meg ikke uten ullgensere og gåturer, feirer med whisky, elsker konseptutvikling og får ofte ukontrollerte latterutbrudd.

creative-fierce_torill

Deltar du på innsjekkene og fokusøktene på dagtid møter du Torill, men Creative Fierce har deltakere fra hele verden og kveldsøktene ledes av Sonia Simone i USA.

Sonia var en av grunnleggerne av Copyblogger Media og var i mange år ansvarlig for alt de publiserte. Hun har lært tusenvis av kreative gründere hvordan man kan tjene penger ved å skape godt innhold og bygge gode relasjoner.

Mange år som en kreativ og svært produktiv innholdsskaper har ført til at hun bare for Copyblogger og Remarkable Communication (hennes eget byrå) har skrevet mer enn 1.3 millioner ord og med andre ord vet hun en hel del om det å være kreativ og produktiv over tid.

creative-fierce_sonia
Fjellflyt AS

“Etter bare 1 uke med Creative Fierce har jeg fått større ro og fått gjort mye også utenom tidsrommet vi hadde felles fokus-økter. Ved å lage et rom for å gjøre det som er viktigst så smitter det over på resten av dagen.”

Arkitekt, Litt nytt bygg

Fjellflyt vil løfte fram verdien av små bedrifter i media og har fått omtale i blant annet:

Meld deg på Creative Fierce

Tenk om du kunne få jobbet med det du skulle - og følt deg uovervinnelig fordi du har coworking-kollegaer som holder deg med selskap de øktene du skal gjøre noe som ikke er favoritt-oppgaven. Dermed blir det faktisk gjort.

Den pliktoppfyllende, ambisiøse delen av deg møter den frie, kreative sjelen -- og finner endelig en arbeidsmåte som tilfredsstiller begge to!

HOPP I DET-GARANTI

Om du mot formodning ikke skulle være 100 prosent fornøyd med Creative Fierce, kan du melde deg av og få medlemsavgiften refundert innen 30 dager. 

photo-1517984922331-8dbaa8ffa9c1

🔥 BONUS-workshop:

Finn din stille skaperkraft og skap et kreativt rom.

I en verden som hyller ekstroverte egenskaper og heseblesende tempo, trenger vi som også har en sterk introvert side å lete litt ekstra for å finne ut hvordan vi tar vare på vår kreative skaperkraft. 

"Finn din stille skaperkraft" er en ny, 90-minutter workshop der du lager en visjon for ditt eget kreative rom på de arenaene du er - inne på kontoret, ute i naturen, oppe i hodet - og på nettet med andre. Fysisk, mentalt og digitalt.

Du får workshopen tilsendt ved påmelding til Creative Fierce, så du kan starte med én gang.  

Workshopen er todelt.

Del 1 - Finn din stille skaperkraft

Den første delen går på å finne ut hva du trenger for å verne om din kreative skaperkraft og føle deg trygg og akkurat passe utfordret så du finner flyten i arbeidshverdagen.

Etter del 1 sitter du igjen med en konkret visjon for en gründerhverdag der du vet hvordan du skal finne den euforiske følelsen av å være inspirert, trygg, modig og offensiv - på én gang.

Del 2 - Skap et kreativt rom du elsker å være i

I den andre delen planlegger vi hvordan du kan få maksimalt utbytte av ditt kreative rom. Hvilke prosjekter og type oppgaver har du, og når er det best å gjøre dem? Vi setter av tid til daglig drift og det som haster, (langsiktige) utviklings-prosjekter som ligger hjertet nært og blanke flater du fritt kan disponere.

Etter del 2 vil du føle at skuldrene senker seg. Du vet hvordan du skal "skru på bryteren" for å komme i modus når du trenger det. Det er ingen grunn til å være overveldet lenger, selv om du har mye å gjøre. Planlegging gir deg ekstra frihet, og de 2 timene du sparer hver dag på å jobbe mer konsentrert kan brukes til mye gøy!


kreativt rom

Det er ikke sikkert hver dag av året blir fantastisk. Men la oss i alle fall gjøre det mindre ensomt og mer gøy å drive eget!

JA, nå er jeg så klar for ny inspirasjon!

Du har hørt om Slow food, Slow living og Slow Cities.

En Slow Business er en måte å drive bedriften på som omfavner livet

Logo-Slow-Business_sort

I en Slow Business(™) senker du tempoet når du skal ta strategiske valg slik at du kan:

 • stille bedre spørsmål
 • samle ulike perspektiver
 • gjøre ting enklere
 • la ting modnes
 • ivareta kvaliteten på det du vil skape og bærekraften i utførelsen.

Sjekk om du deler verdiene i Slow Business

   • Bærekraft (økonomisk, personlig, miljømessig, sosial)
   • Arbeidsglede med langsiktige + viktige meningsfylte prosjekter
   • Fellesskap og rammeverk (ikke sololøp)
   • Enkelhet (færre ting du gjør bedre)
   • Verdibasert (ikke vekst for enhver pris)

Referanse fra Carl Honoré som var Fjellflyt-kunde i 2020-2021 og fikk hjelp av Torill til å lage en digital strategi og gi ut en arbeidsbok på Amazon:

"I love the Slow Business concept.

In a world addicted to speed, slowness is a superpower. And nowhere is that more true than in business. When everyone else has only one speed (turbo!), knowing how and when to slow down is your ace in the hole.Harnessing the power of Slow will unleash your full potential, helping you think, connect, create and achieve better than ever before."

– Carl Honoré, bestselgende forfatter og TED-foredragsholder

Fjellflyt-Slow-Business-testemonial