GRATIS Fokus-sprint

Fullfør prosjektet ditt og få den gode mestringsfølelsen

Er du en idérik person med mange prosjekter? Jeg kan hjelpe deg å få dem i havn med FOKUS-sprint, en Slow Business-metode. Møt opp til et fast tidspunkt, få arbeidet inn i en ramme og føl det gode presset som oppstår ved å sitte sammen. 

Bli med på 5-dagers gratis FOKUS-sprint på nett 11.-15. september 2023. Du får oppmuntring, en pep-talk hver morgen og tid til konsentrert jobbing i godt selskap. Maks 25 plasser.

Vi starter om

00

dager

00

timer

00

min

00

sek
Sikre deg GRATIS plass på sprinten
Har du et neeesten ferdig prosjekt, eller en lang 2do-liste som du gjerne skulle fullført?

Hei, jeg heter Torill Bye Wilhelmsen og kan hjelpe deg i mål!

Jeg har en master i internasjonal økonomi og har jobbet med 450+ gründere siden 2006. Jeg har vært næringssjef i en kommune, startet et coworking space, og er prosjektleder i Norske mikrohus AS og sertifisert i strategisk planlegging for små bedrifter.

Nå vil jeg hjelpe deg i havn med ett av dine prosjekter - uten at du blir utslitt!

Gi meg 1 time hver dag i sprint-uka, så skal jeg vise deg hvordan du kan få rå resultater på kort tid. Målet mitt er at du skal kjenne på en vanvittig mestringsfølelse og imponere deg selv - og kanskje også de rundt deg?

Har du følt deg overveldet, ufokusert og stresset når du skal ta fatt på lista di?

Få oppmuntring og ny energi mens du sjekker av punkt for punkt på lista. 

Få oversikt og sorter 2do-lista

Hell høyoktan på tanken! Mandag er det kick-off og du får opptak av en liten workshop der du får oversikt og prioriterer gjøremål. Møt andre folk med kule prosjekter, sett et sprekt mål for uka og planlegg hvordan du skal disponere kreftene.

Felles arbeidsøkter

Vi møtes på nett (Zoom) og jobber konsentrert klokka 9-10 hver dag hele uka.

Onsdag har vi felles sosial lunsj, så vi sparer småpraten til da. 

I de felles arbeidsøktene får du fullt fokus på det du skal jobbe med, så her går det UNNA. Rolig, men fokusert stemning.

God energi som smitter over på din egen motivasjon!

Feire det du får gjort!

Fredag avrunder vi med en siste arbeidsøkt og så har vi en "Små suksessers fest" på Zoom for å feire at prosjektet ditt er ferdig!

Kunne du vært bedre til å stoppe opp og feire framgangen du har, så er denne felles feiringen fin for å bygge opp mestringsfølelsen.

Ferdig med "alt" før ferien? Levere et oppdrag? Tjene nok til en ny Mac? Skrive ferdig ei bok?

Se hva du kan få gjort på en sprint!

Meld deg på i dag
 • Dette er så artig og ein genial ide! Inspirerande som berre det!

  Brit Skurdal Braastad

 • Hipp hurra! Utkast til manus er ferdig! Dagens fokusøkt skal brukes til å skrive følgebrev og sende det inn. Tusen takk for bra opplegg! Kjempemotiverende - har jobbet som en helt!

  Gro Katarina Andorsen

 • Første kunde har nettopp fått sitt prosjekt på mail. Fy flate. Om dette går skal jeg kjøpe meg en bærbar mac i belønning. Klar for kunde 2 og ny fokus i morgen!

  Nina Klungsøyr

 • Tusen takk Torill for at du deler din kunnskap og struktur! Jeg digger det. Jeg har fått lært meg forskjellen på produktiv tid og research tid til boka mi. Kommet i mål sånn grovt med iallefall ett kapittel på disse tre øktene. Og ikke minst har jeg skjønt hvordan det må planlegges!

  Christine Nordhagen Vik