Start en lønnsom og bærekraftig bedrift

- få fokus, framdrift og tett oppfølging av deg og din idé!

Vil du leve av det du brenner for?

Å starte en bedrift kan være overveldende. Mangel på struktur, fokus og retning gjør at de lange kveldene foran PC-en stadig oftere føles bortkastet. Kanskje føler du deg litt alene med dine gode ideer, eller mangler noen å lufte frustrasjoner med?

Du har mange ideer og vet du har en gründer i deg, men strever litt med å få alt det strategiske og forretningsmessige på plass. Kanskje jobber du med forretningsideen din litt i et vakuum og er sultefôret på konkrete tilbakemeldinger og ros? Du har en sterk indre drivkraft og har bestemt deg for at det er nå eller aldri – du er klar for å gyve løs!

På Gründertrening lærer du dynamikken i samspillet som hele tiden foregår mellom kunden og deg som gründer. Fra nå av jobber du systematisk med produktutvikling, markedsføring og salg (selv om du er impulsiv). Du får overskuddet, verktøyene og metodene du trenger for å starte en lønnsom bedrift, ta din plass i markedet og bygge ditt livsverk.

slow-business-adventure-torill-bye-wilhelmsen_color.png

Jeg heter Torill Bye Wilhelmsen og er gründertrener og sparringspartner for vanlige folk som vil gjøre uvanlige ting – starte bedrifter og sånn. For å lykkes i et konkurranseutsatt marked må du allerede som fersk gründer vite hvilken nisje du vil ha i markedet, og legge en strategi for hvordan du kan ta den plassen. Som gründerspire har du mye press på deg for å gjøre bedriften lønnsom før tida og pengene tar slutt, så derfor er det vel verdt å gjøre veien kortere og lettere ved hjelp av Gründertrening.

Dette er treningsprogrammet for deg som ikke vil leke butikk – men drive en bedrift som er latterlig lønnsom ved å gjøre ting annerledes og bedre enn naboen.

Her kan du ha sett oss før

Gull verdt for deg

som er en fersk gründerspire med én eller flere forretningsideer

Du er full av pepp, vil gjøre ting riktig fra begynnelsen og har bestemt deg for å leve av det du brenner for innen 2-3 år.

eller

du har startet en liten bedrift, men lever ikke av den (ennå)

Du er en målrettet person som har gutset på, men har ikke kommet over kneika økonomisk og omsetter for under 500.000 kr i året.