Logo Fjellflyt Slow Business_sort-01.png

Når verden er i krise, bygges de livsverkene som overlever alt.

Det er nå du skal bygge fundamentet for en  solid og lønnsom bedrift, som gir deg muligheten til å leve livet til det fulle.

restart 2020_60
Vet du ikke hvor du vil? Vi finner målet!
restart 2020_50
Møtt veggen? Vi finner veien rundt den.
restart 2020_40
Større potensiale? Vi legger planen som utløser det.

RESTART 2020 gir deg framgangsmåten for å snu et begredelig år til å bli et avgjørende vendepunkt.

restart 2020_20.png

Man blir blind for sine egne muligheter fordi det er for nærme deg selv. Med RESTART 2020 får du mine erfarne øyne på din bedrift, så du kan oppdage lukrative og faglig utfordrende muligheter, finne veien videre og få klarhet i hva du virkelig vil.

Med vandrende veiledning fra Torill Bye Wilhelmsen og en 2-siders strategisk plan får du oppskriften på å fyke framover i rakettfart eller foreta en fullstendig snuoperasjon av bedriften.

 

RESTART 2020
kort fortalt

restart 2020_70.png

RESTART 2020 gir deg og bedriften din en ny start ved å hjelpe deg til å finne mulighetene og ta de modige valgene og planlegge strategien som får deg dit du vil. 

På samme måte som man vrir på en bryter, er målet for RESTART 2020-programmet å snu om på tankesettet ditt og åpne noen dører til nye muligheter for bedriften din.

Jeg er sertifisert strateg for små bedrifter, og sparringen gjør vi gjennom 2 times lange vandrende veiledninger der du går tur mens vi snakker i telefonen.

Konklusjonene summerer vi opp i en 2-siders fokusert handlingsplan du kan følge steg for steg i siste kvartal av 2020, og videre i 2021.

QPS-badge_negativ.png

RESTART 2020 er midt i blinken for deg hvis du er i en av disse situasjonene:

Streamlining your business model so you can focus your efforts and resources on creating the biggest results

Disrupting your business model—or even your industry—with an innovative way to offer the work you do

Removing the bottleneck in your business (you) while you empower the people who work with you and get back to your own zone of genius 

Creating a systematic marketing plan to reach brand new audiences and convert many more lookers into buyers

Pivoting your business to a new offer, audience, or positioning without losing the momentum you’ve created already

Finding your role as leader and CEO instead of CWD (Chief Work Doer)

restart 2020_50.png

I 2020 er det flere av oss som har plumpa uti en hengemyr av problemer.

Frenetiske forsøk på å komme ut av gjørma har ikke ført til den framdriften vi forventet eller det resultatet vi ønsket oss.

Det er som å stå i kvikksand. Enten står du fast akkurat der du er, eller du fortsetter å tråkke - og går under. Ironisk nok er dette samme følelse som man kan få hvis det går ganske bra, men du har en snikende følelse av at potensialet til bedriften din er større enn det du får ut av den.

For å komme ut av det, trenger du at noen rekker deg en redningsplanke.

La oss få deg opp av myra og få energien din og overskuddet tilbake i bedriften og livet!

Det å ta vare på oss selv ramlet langt ned på prioriteringslista da pandemien traff i mars, så nå er det kritisk at du setter deg selv på agendaen. Det er ingen automatikk i at du må være stresset, overveldet, irritert og føle for at du får et slag i trynet uansett hvor du snur deg.

Du kan ta grep om situasjonen, legge en ny plan som vil fungere nå og framover, og ta noen dager borte fra det korona-klaustrofobiske hjemmekontoret og komme deg UT.

Du kan gå tur i nærområdet ditt med meg som sparringspartner på telefonen, og fylle på med frihetsfølelsen du jakter når du er på reise. 

Hente overskuddet du trenger for å føle deg som deg selv igjen og få energien din på rett plass når du i møte med høsten og vinteren skal utstråle optimisme, pågangsmot og skaperkraft overfor kundene dine.

Glem alle dager før dagen i dag.

Få fokuset tilbake til her og nå.

Bygg deg opp igjen.

Bygg bedriften opp igjen.

Sterkere. 

Hva vil vi med RESTART 2020?

Fjellflyt lanserer RESTART 2020 der vi tar et dypdykk inn i mulighetene for deg og din bedrift på samme måte som i mentorprogrammet vårt der vi jobber 1-1 med gründere, men til en mye snillere pris.

restart 2020_60.png

Målet er at vi skal hjelpe deg å ta hånd om det som teller for å få gode, økonomiske resultater i bedriften din - og at du samtidig kan ta vare på deg selv.

Fokus skal ikke være på dritten fra i går eller møkka fra i vår.

Men på resten av dagen i dag. Hele dagen i morgen. Og alle fremtidige, blanke dager som du kan påvirke utfallet av.

Motgang gjør sterk dersom du har støtten du trenger underveis, så du kan snu situasjonen til noe konstruktivt .

restart 2020_40.png

Det er ingen kraft som er sterkere enn den du besitter når du har møtt motgang og bygd deg opp igjen.

Ingen mennesker er sterkere enn de som har møtt motgang og bygd seg opp igjen.

Ingen bedrifter er mer solide enn de som er startet eller drevet gjennom nedgangstider, kriser og stormer.

restart 2020_80.png

Hvorfor velge Torill som sparringspartner?

Jeg har jobbet tett med små bedrifter helt siden jeg jobbet som næringssjef i en kommune, og har startet 2 prisvinnende bedrifter og et coworking space. 

De fleste har drømmer og ønsker for hvordan de vil at bedriften skal bli - en gang. Men kanskje er det for vanskelig å konkretisere det og velge BORT noe?

Først De færreste tør aldri å forlate komfortsonen tilstrekkelig mye og lenge til at de klarer å realisere drømmene sine. De venter på at eksterne faktorer skal falle på plass. Som at det skal stå en viss sum på buffer-kontoen. At de skal tjene så og så mye for hver tjeneste de selger. At de skal bli ferdige med det oppdraget der, og få unna den haugen med administrasjon her, og krympe dobbelthaka og få tatt noen nye profilbilder til nettsida som forøvrig også trenger en overhaling… og ha en hel fridag i uka til å jobbe med utvikling av bedriftens struktur og systemer.

Hva gjør de som lykkes med å leve av det de brenner for?

Fjellflyt_lev av det du brenner for_01_square.jpg

Hvis du leter etter «suksessoppskriften» for de som klarer det, så inneholder den at:

 • Du vil ha klare mål og styre bedriften din fast og bestemt slik at du har kontrollen selv, ikke dras med strømmen som et forlatt spøkelsesskip i natta hver gang du ser at konkurrent X gjør Y.

 • Du vil ha oversikt og perspektiv nok til å ta de modige valgene, de som er rett for DEG. Ikke de som «virker som den lure tingen å gjøre, fordi det står jo overalt at man MÅ ha en forretningsplan», eller «han mentaltreneren på Instagram sier at man bare må pushe på uansett»

 • Du vil ta de smarte valgene og satse på det som gir deg energi og overskudd, i bedriften og livet. Og du må vite hva dette er!

For det er fortsatt så mange muligheter der ute som venter på at du skal gripe dem med begge hender! Er du klar for det? La oss gjøre det klar!


Inne i ethvert menneske bor det en drømmer - som har rett

RESTART 2020 er for deg som vil ta lykken i egne hender. Vi kvitter oss med gammelt grums og retter i stedet fokus mot det som nærer deg. Vi samles for å jobbe med å ta bedriftene våre inn i et ny tid der vi ser begrensninger som kreative rammer. Der dårlige nyheter ikke biter på oss i samme grad som før. Der vi er i kreativ flyt og gir bedrifts-babyen vår det beste av oss.

De som får til endringer selv i tøffe tider, er de som (med litt hjelp) klarer å snu en mistrøstig situasjon til en mulighet. En tom ordrebok til et blankt ark som skapt for å lage noe nytt. En defensiv holdning til å være på hugget og få maks ut av de ressursene du har.

Hvis du har klamret deg til det trygge så langt, er det nå på tide å ta modige valg.


Dette er inkludert i RESTART 2020

Totalt 5 plasser. 4 plasser igjen pr. 1. oktober.

 • Et spørreskjema der du kan fylle ut det viktigste jeg trenger å vite om bedriften din før vi jobber sammen, og du kan få tenkt gjennom hva som er viktig for deg å få løst på RESTART 2020.
 • To økter vandrende veiledning på telefonen 2 ulike dager, der vi dig into your Why and look at where we need to leverage your superpowers better to get you where you want to be
 •  Implementation time in between calls where you’ll do independent work and complete tasks I give you to tap into your genius 
 • An actionable multi-faceted plan and future strategy that you can implement immediately, based on the goals we throw down at the outset 
 • Recordings (mp3’s) of both of our calls together for you to review so that you don’t have to be constantly taking notes

BONUS

Alle som melder seg på får den ennå uutgitte boka No Plan B av den kanadiske business-coachen Heather Thorkelson.

Fjellflyt_heather_thorkelson.jpg

No Plan B FINAL cover with Seth quote

Bli med på RESTART 2020

Pick the price option that best fits your needs:

Basic

$129

per month

Included feature 1

Included feature 2

Included feature 3

Included feature 4

Countdown timer

A countdown timer is a great way to urge your visitors to take action.

00

dager

00

timer

00

min

00

sek

Nå er vi helt i kjelleren på denne siden, og det var vel der vi var enige om at vi ikke skulle oppholde oss lenger?

Det er på tide å ta et valg. Du kan fortsette på egenhånd (og i så fall ønsker jeg deg all mulig lykke til!). Eller du kan få fart, tyngde og retning med RESTART 2020

På Restart 2020 får du hjelp til å legge en vanskelig periode bak deg og sette deg selv i førersetet igjen med en strategisk plan du har 100% tro på.

Du trenger ikke å fikse, være, gjøre, ta ansvar for alt og tenke ut alt - alene.

 • Vi jobber med å sette nye, overkommelige mål som kiler i magen.

 • Vi tilpasser produkter og tjenester du har til den nye normalen. Vi kommer opp med inntjeningsmuligheter du ikke har sett selv, og finner måter du kan tjene mer på de tjenestene du alt har.

 • Vi legger til rette for arbeidsro og inspirasjon på retreaten så du kan lage salgssider, annonser, produktbeskrivelser, salgskampanjer, nyhetsbrev og hva annet du nå måtte ha behov for å produsere.

Du kommer på sporet igjen. Du vekker kremmer-instinktet ditt til live. Du får en RESTART som redder 2020 og gjør at du ved nyttår kan heve glasset og si:

2020 prøvde seg, men jeg gikk av med seieren til slutt og er på forskudd til et fantastisk 2021!