Kaja Vik

Fjellflyt_lev-av-det-du-brenner-for_18_square.jpgKaja Vik er daglig leder og holder tråden i gjennomføringen av kurs, samlinger og prosjekter. Skal du ha en kursholder innen idéutvikling og innovasjon ta kontakt med henne for å høre mer om vårt gående kurskonsept Walkshop til din neste konferanse.

Hun er husvert på BETA coworking space og tar godt vare på medlemmene i det digitale forumet til Fjellflyt-gjengen (alle som har deltatt på arrangement hos Fjellflyt).

Hun brenner for å teste ut ideer lynraskt, men er samtidig opptatt av at ting skal gjøres skikkelig. Gründerånden ble for alvor tent da hun sammen med medstudenter på NTNU innkasserte to priser i Venture Cup og Eksperter i team!

Kaja er cand.philol fra NTNU i Trondheim og er utdannet innen fag som filmvitenskap, kommunikasjon, medieproduksjon, kunsthistorie, entreprenørskap, pedagogikk og prosjektledelse. Hun har tidligere jobbet som lærer i medier og kommunikasjon på videregående skole og med innovative digitale prosjekter og med etter- og videreutdanning i prosjektledelse.

Som nyinnflyttet i Vågå tok Kaja kontakt med Torill med en gang da BETA åpnet i 2016 og i dialog har prosjektideene skutt fart.

I tillegg til å være daglig leder i Fjellflyt er Kaja freelance illustratør og driver Frys film sammen med Dennis Risvoll. 

Ta kontakt med Kaja Vik på kaja (@) fjellflyt.no