BETA_logo_hr-01

Workation i Vågå ved Jotunheimen:

Kvalitetstid med jobben

Kom til BETA coworking space i Vågå for å gi et viktig prosjekt på jobben førsteprioritet noen dager. Passer for team som vil styrke fellesskapet eller solo-reisende som kan jobbe fra PC-en og vil være i "bobla".

Under 4 timer fra Oslo og Trondheim finner du en komplett Workation-destinasjon som pirrer arbeidslysten og inviterer til å tenke stort! Kom til Norges fineste fjellområder der du kan bo på det unike boutique-hotellet SOV lodge og få påfyll av arbeidsglede og ideer i et særpreget og profesjonelt coworking space! Vi kaller det kvalitetstid med jobben.

Workation for team Workation for enkeltpersoner
Maren 9 (1)
 • Workation i Vågå_foto Nina Aamot.jpeg Workation i Vågå

  Kom til historiske Vågå for å gi et viktig prosjekt på jobben førsteprioritet noen dager. Passer for team som vil styrke fellesskapet eller solo-reisende som kan jobbe fra PC-en og vil være i "bobla".

  Under 4 timer fra Oslo og Trondheim finner du en komplett Workation-destinasjon som pirrer arbeidslysten og inviterer til å tenke stort! Kom til Norges fineste fjellområder der du kan ta ting til neste nivå i et særpreget og profesjonelt coworking space! Vi kaller det kvalitetstid med jobben.

  NOK 3.190,00


  Som en tidlig workcation-fan med mange workcations bak meg anbefaler jeg BETA/Våga!

  Bra folk, raskt internett, ergonomisk arbeidsplass, god mobildekning, fantastisk natur og deilig mat.”

  Programmerer i Lilly Labs AS, reiste med teamet sitt på Workation

Workation bringer folk sammen

Vil du styrke fellesskapet i teamet ditt og få en smidig overgang til den nye arbeidshverdagen? 

Selv "remote teams" trenger noe kvalitetstid sammen for å finne en felles plattform, bli kjent utenom skjermen (bokstavelig talt se hele personen!), idémyldre, koble seg på hverandre som kollegaer og utvikle effektive måter å samhandle på. 

Kompetente ledere kjenner verdien av å ta med gruppa ut av de hverdagslige omgivelsene for å jobbe med kultur, verdier og styrke samholdet i teamet. 

Vi hjelper deg å skreddersy et opplegg for en Workation i Vågå for den gjengen du leder - så de kan virke bedre sammen og justere kursen om det trengs.

En Workation-pakke har mange tilvalg, f.eks. Walkshop i naturen med en fasilitator, leie av hele BETA coworking space og foredrag. 

Skjermbilde 2021-08-30 kl. 12.42.54

Rask og rimelig reise til workation - uten å fly!

Reis raskt og miljøvennlig

Vågå ligger midt i Norge. Hit kommer du på under 4 timer fra Oslo og Trondheim, og 6 timer fra Bergen. 

Gratis sentrumsparkering utenfor BETA coworking space og kø-frie lademuligheter for el-bil. 

Reis med elbil, buss (til Vågåmo), eller tog (til Otta), eller med minibuss fra dør til dør. 

Adresse: Moavegen 3, 2680 Vågå. 

Planlegg turen din på Google Maps eller entur.no

20210908_115142 (1)

Jobb sammen på BETA

Her kan din organisasjon/bedrift få leie hovedrommet med plass til en gruppe på 2 - 8 personer i 2 dager slik at dere får jobbet intensivt sammen på de viktige prosjektene som venter.

SOVLodge_interiør_0921

SOV og spis godt

Under workation i Vågå bor du komfortabelt på det unike boutique-hotellet SOV lodge som ligger vegg i vegg med  BETA midt i sentrum av Vågåmo og på spisestedene i området kan du velge alt fra enkel servering til 5-retters . 


Foto: Sov Lodge / Bård Gundersen

Interiør på BETA

Tilrettelagt for konsentrert arbeid

Foruten det store møterommet med langbord har vi hev/senk-skrivebord og ergonomiske HÅG og Vitra-stoler, aktivitetsbrett og til og med en kontor-tredemølle.

La oss hjelpe deg med planleggingen! Ta kontakt med husvert Kaja Vik på kaja@fjellflyt.no eller direktenummer 916 44 830 for å få et uforpliktende tilbud på Workation for teamet ditt.

Bestill Workation for teamet ditt


Har du ikke et stort team eller søker bare konsentrert ro for deg selv kan også BETA være perfekt. 

betahus_small

Kombiner produktiv jobbing med påfyll av ny energi!

Kom på 2-dagers Workation i Vågå

I Vågå, under 4 timer fra Oslo og Trondheim ligger BETA coworking space - et særegent kontorfelleskap med gode fasiliteter.

Reis med bilbuss, eller tog

 

 • Fjellflyt AS

  “Jeg har fått gjort mer på 4 dager i Vågå enn på flere uker hjemme!

  BETA er en helt særegen og fantastisk plass som lar kreativiteten strømme og grenser sprenges!”

  Gründer av Contio AS og reiste solo på Workation

fjellflyt-beta-coworking-space_26

Bytt ut hjemmekontor og asfaltjungel med nasjonalpark, overskudd og frihetsfølelse, og ta noen dager med bortekontor på BETA. Vi kan hjelpe deg å gjøre arbeidet med det prosjektet du er i gang med så fritt og produktivt som mulig.

slow-business-adventure-mountain-autum-01

Workation i Vågå er et opplegg for deg som vil få unna mye på kort tid uansett hvilken bransje du jobber i, er i privat næringsliv, er gründer eller statlig eller kommunalt ansatt. Eller kanskje du har et side-prosjekt som du aldri har tid til i hverdagen og drømmer om å få ro til å konsentrere deg om? 

Fjellflyt-Slow-Business-dette-er-fjellflyt_02

Å jobbe noen dager fra BETA gir deg mulighet til å jobbe side om side med andre fjellglade folk som lever av det de brenner for.

Å reise bort for å jobbe fokusert er fantastisk når du vet at du har fasilitetene du trenger for å få gjort det du skal, i et profesjonelt miljø der det er lagt til rette for kvalifisert jobbing. Du blir ikke sittende alene på et hotellrom mens de andre på hotellet er på familieferie! 

 • Workation i Vågå_foto Nina Aamot.jpeg Workation i Vågå

  Kom til historiske Vågå for å gi et viktig prosjekt på jobben førsteprioritet noen dager. Passer for team som vil styrke fellesskapet eller solo-reisende som kan jobbe fra PC-en og vil være i "bobla".

  Under 4 timer fra Oslo og Trondheim finner du en komplett Workation-destinasjon som pirrer arbeidslysten og inviterer til å tenke stort! Kom til Norges fineste fjellområder der du kan ta ting til neste nivå i et særpreget og profesjonelt coworking space! Vi kaller det kvalitetstid med jobben.

  NOK 3.190,00

  “Å sitte her i dette miljøet og kunne sparre med andre, skulle alle prøvd.

  BETA er en kreativ pit-stop!”

Booking

Velg tilbudet som passer for deg

Perfekt for organisasjoner, små bedrifter eller team i større bedrifter

For grupper

kr 19 140,-

for 6 personer (kr 3 190 per person)

Inkludert:

 • 3 produktive arbeidsdager på BETA coworking space
 • Leie av eget grupperom med stort felles arbeidsbord 
 • Whiteboard og stor TV-skjerm til presentasjoner
 • 2 netter på det unike boutique-hotellet SOV Lodge vegg i vegg med BETA i Vågå sentrum
 • Kaffe, te, frukt og friskt fjellvann
 • Kort vei til det fargesprakende fjellet
 • Fellesskap med
  lokalkjente gründere 
 • 1 varm lunsj

(Dette tilbudet er for overnatting i dobbeltrom. Enkeltromstillegg kr. 700)


Solo-reisende

kr 3 190,-

for en enkeltperson som reiser alene

Inkludert:

 • Egen arbeidsplass på BETA
 • 2 netter i enkeltrom på det unike Boutique-hotellet SOV lodge vegg i vegg 
 • Felles lunsj på BETA
 • Kaffe, te, frukt og friskt fjellvann
 • Kort vei til det fargesprakende høstfjellet
 • Fellesskap med
  lokalkjente gründere 


Ofte stilte spørsmål


Hva er en workation?

Vår definisjon på workation (eller workcation) er å dra på fagtur til et flott sted - du tar med deg jobben til en feriedestinasjon. Tanken er å kunne gjøre en solid arbeidsinnsats først, og så få maks ut av tida sammen med kollegaer på et sted med fantastiske muligheter for god mat, rekreasjon og opplevelser!

Ordet workation (eller workcation) er laget av work + vacation, og finnes ikke i den norske ordboka ennå. Kommer du opp med et godt, norsk ord for det så la oss få vite om det! 

Hva er adressen til BETA coworking space?

Adressen til BETA coworking space er: Moavegen 3, 2680 Vågå. 

Hvordan kommer jeg meg til Vågå?

Vågå ligger midt i Norge. Hit kommer du på 2 timer fra Stryn, Åndalsnes og Lillehammer. Det tar under 4 timer fra Oslo og Trondheim, og 6 timer fra Bergen. 

Reis med elbil, buss (til Vågåmo), eller tog (til Otta). Planlegg turen på entur.no eller Google Maps (du finner oss der som BETA coworking space)

Overnatting og spisesteder

Her finner du tips om å sove og spise godt i Vågå. 

Smittevernsregler

Lokalene blir rengjort i henhold til FHI sine anbefalinger.

Både du og vi må følge gjeldende smittevernsregler fra myndighetene til enhver tid.

Pandemien er ikke over så vi minner om at du må vaske hender ved ankomst, bruke antibac som er satt fram flere steder i lokalet, samt holde deg hjemme dersom du har symptomer på korona. 

Stemmer det at parkering er gratis?

Ja! Det er gratis sentrumsparkering ved BETA coworking space, ved Vågå kirke og på den offentlige parkeringsplassen "Halland".

Det finnes også kø-frie lademuligheter for el-bil i sentrum. 

Er Workation i Vågå mest ferie eller mest jobb?

De som velger workation på BETA kommer hit for å få inspirerende arbeidsdager i et profesjonelt og inspirerende kontormiljø uten distraksjoner.

Å jobbe med bedriftskulturen eller intensivt på et prosjekt sammen med kollegaer over flere dager gir håndfaste resultater og bidrar til vekst, utvikling og god bedriftskultur.

Når dere setter av kvalitetstid til jobben utenfor kontoret husker folk hvorfor de brenner for det de gjør og henter nye krefter og får ideer - og det er gull verdt!

Hvor store grupper tar dere i mot?

Det er god plass til grupper på 8 personer rundt langbordet. Er dere flere har vi et tilvalg der dere kan disponere hele BETA. Vi har da plass til 12 personer på egne arbeidsstasjoner og kan forlenge langbordet så det er plass til 12 for felles lunsj eller møte. 

Få et etterlengtet miljøskifte og oppgrader til fjell, frihetsfølelse og fullt fokus på de prosjektene som trenger inspirasjon og arbeidsro. 

Book workation nå

Hørtes Workation på BETA kjent ut?

BETA har 2 ganger vært nominert i kategorien "Beste coworking space" i Nordic Startup Awards.

Kanskje du først leste om Workation på BETA i VG, Visit Norway eller Dagens Næringsliv? 

Norges beste Workation i VG_BETA
 • Workation i Vågå_foto Nina Aamot.jpeg Workation i Vågå

  Kom til historiske Vågå for å gi et viktig prosjekt på jobben førsteprioritet noen dager. Passer for team som vil styrke fellesskapet eller solo-reisende som kan jobbe fra PC-en og vil være i "bobla".

  Under 4 timer fra Oslo og Trondheim finner du en komplett Workation-destinasjon som pirrer arbeidslysten og inviterer til å tenke stort! Kom til Norges fineste fjellområder der du kan ta ting til neste nivå i et særpreget og profesjonelt coworking space! Vi kaller det kvalitetstid med jobben.

  NOK 3.190,00

  “Jeg ble tiltrukket av det skapende miljøet i Vågå. En god energi, som er svært tiltrekkende.

  Jeg setter pris på å få være en del av fellesskapet på BETA!”

  Operasanger som skapte sin egen arbeidsplass og flyttet til Vågå