Gründertrening - gründerkurs for vanlige folk som vil gjøre uvanlige ting

Gründertrening er et gründerkurs der du som sologründer blir ivaretatt, støttet og sett

Vil du gjøre en forskjell og yte maks av det du kan? Vet du hva dine styrker som gründer er? Hvordan du kan starte en bedrift som ser bra ut på nettet og er profesjonell i all kontakt med kunder og samarbeidspartnere? Hvordan du kan bruke kreativiteten din til å oppnå det samme som konkurrentene dine betaler for å få? 

Kurset Gründertrening er effektive verktøy og metoder så du kan utvikle deg og bedriften din, og du lærer mens du går tur - ikke klistret til en PC-skjerm.

Det er for deg som har bestemt deg for å starte en bedrift og skal utvikle tjenester eller produkter du skal selge (ikke franchise).

Det er for ambisiøse personer med humor og driv, nemlig deg som har vilje, lyst og tro og har bestemt deg for å satse. Du vet at du kan klare det, men har ikke alt på plass når det gjelder hva du skal gjøre og hvordan du skal komme dit. Det handler om å lage en strategi som er skreddersydd til deg!

 

Gründerkurs på fjellet

Det er IKKE for de som aldri gidder å brette opp ermene og ta tak i det som ikke fungerer, som aldri tør å bevege deg utenfor komfortsonen og som ikke er interessert i å lære nye ting. Dette er heller ikke for ansatte i offentlig sektor som ikke skal starte egen bedrift.

Gründertrening er for deg som vil starte bedrift og vil gjøre det på din egen måte, uten å følge en oppskrift som har fungert for noen med andre forutsetninger enn deg. Det du trenger er en skreddersydd plan! Du må strukturere ideene dine, bli mer konkret på hva du ønsker å gjøre og bli helt rå på noen ferdigheter som vil gjøre gründerlivet mye morsommere og få deg raskere til målet ditt.

 

 
Den lille prisskolen del 1 - Pris deg lykkelig!