hei, så kult at du vil starte noe eget!

Bygg opp en lønnsom bedrift og skap ditt livsverk

Selv med en liten bedrift kan du gjøre en stor forskjell for noen

Jeg heter Torill Bye Wilhelmsen og er en kronisk innovatør med smittende entusiasme.


Jeg startet Fjellflyt for å hjelpe folk fra bygd og by å utvikle lønnsomme og bærekraftige bedrifter, så de kan leve av det de brenner for.

Jeg har startet to bedrifter, vunnet priser for innovasjon og nettsidetekster som selger, jobbet som prosjektleder og næringssjef, og fullført en mastergrad i internasjonal økonomi og utvikling.

Nylig ble jeg sertifisert som veileder i strategi for små bedrifter i USA, og er klar for å dele disse verktøyene og metodene med deg. Innimellom studier og konferanser utforsket jeg gründer- og matmekkaet Portland i Oregon med familien min i 10 uker.

Kundene mine er prisbelønte ildsjeler som søker en aktiv hverdag med mer mening. De har gått fra idé til millionomsetning på ett år, sagt opp kontorjobber for å se det glitre i snøen, lager vakre og varige produkter, produserer skikkelig mat, jobber med mennesker og skaper kunst.

Hva brenner du for? Jeg vil se gründere sette sine ideer i bevegelse, noe som resulterte i at Fjellflyt fikk omtale i Forbes, verdens største næringslivsmagasin. Tenk hva du kan oppnå når du får et kart med strategien som viser hvordan du kan nå dit du vil.

Det er din tur nå.