Jeg tror vanlige mennesker kan oppnå uvanlige ting

Jeg startet Fjellflyt for å gjøre det enklere for deg å leve av det du brenner for og ha et fellesskap av likesinnede gründere og selvstendig næringsdrivende – uansett hvor i landet du bor.

Fjellflyt_lev av det du brenner for_01_square.jpg

Min fagbakgrunn er en mastergrad i internasjonal økonomi og utvikling. Jeg brenner for å sette ideer i bevegelse, noe som nylig resulterte i omtale i verdens største businessmagasin Forbes. Jeg har startet to bedrifter som begge har vunnet priser, jobbet som næringssjef og blitt sertifisert som business strateg i USA med hovedvekt på strategi for små bedrifter. I 2016 åpnet BETA gründerfellesskap i Vågå som jeg var initiativtaker til og dro i gang sammen med 12 andre gründere. I 2017 etablerte BETA og 6 andre coworking spaces Norges største nettverk for kreative næringer med 900 bedrifter.

Kombinasjonen av faglig tyngde, praktisk erfaring og kvalitet er en sikkerhet for deg når du skal velge hvem du skal lytte til i jungelen av tips og råd. Ulikt mange andre har jeg en verktøykasse med effektive metoder, og kan gå dypere i materien enn å bare fortelle hvordan du kan kopiere det jeg har gjort.

Et hundretalls gründere har fått disse verktøyene, metodene og fellesskapet de trenger for å starte en lønnsom og bærekraftig bedrift i gründerkurset Gründertrening.

Tidligere har jeg vært gründer av en IT-bedrift, vært leder for START UMB (studentforening for innovasjon) og tatt to kurs i kreativ skriving i regi av Norsk Forfattersentrum. Jeg har fått priser for innovasjon, blant annet i norske «Venture Cup» og skotske «The Big Idea Competition», britisk-norske «Win-a-Ltd» og i 2014 mottok jeg hederlig omtale i kategorien beste salgsside på konferansen Best i tekst der en jury kårer Norges beste nettsidetekster. Jeg er en entusiastisk ambassadør for gründermønstringen Nordic Startup Awards.

Min utdanning er en master i International Economy and Development fra UMB (Ås). Har tatt etterutdanning i omdømmebygging (omdømmeskolen) og bærekraftig samfunn (Høgskolen i Lillehammer). Har tatt kurs i mye som er nyttig for bedriftsledere og gründere å kunne blant annet innen digital markedsføring, som søkemotoroptimalisering, annonsering, nettsider som konverterer, epostmarkedsføring og hvordan sologründere kan skape systemer for produktivitet og god kundeservice.

Etter studietida har jeg vært redaktør for et magasin og deretter prosjektleder for Liv i Lom/Lom som nasjonalparklandsby. Dette nasjonale pilotprosjektet ble omtalt som «internasjonalt nybrottsarbeid».


Min siste faste jobb (noensinne?) var som næringssjef i Lom kommune, der jeg drev gründer- og bedriftsveiledning og var en pådriver for lokalsamfunnsutvikling. I 2015 ble jeg sertifisert som business strategist i USA, og er en del av et internasjonalt miljø som møtes månedlig for å holde oss i front faglig og ta pulsen på det som rører seg i entreprenørskapets verden.

Har du allerede lyst til å bruke meg som sparringspartner når du skal skape en lønnsom bedrift som du lever av?