3 tips til å bli en bedre coworkerDelingskultur er det som får et gründerfellesskap som BETA til å tikke. Du kan lese mer om delingskultur blant gründere i artikkelen Jeg deler, altså bidrar jeg, eller i Ledernytts intervju med Torill om delingskultur: Å dele eller ikke dele, har vi lenger noe valg?

3 tips til hvordan du blir en bedre coworker

  1. Bruk tid på å sette deg inn i andres bedrift/fagområde så du kjenner til hvilke mål de har og hvordan «innsiden» av bedriften deres virker
  2. Kjenn deg selv - vit hva du er god på og kultiver det. Er du en matchmaker med et stort nettverk kan du introdusere folk for hverandre. Er du en racer på søknadsskriving kan du komme med tips til de som skal inn i en søkerrunde. Har du hellet med deg på kjøkkenet så ta med noe godt å spise i ny og ne. 
  3. Verdsett det du selv har å komme med, selv om du er fersk i fellesskapet. Engasjer deg i andres prosjekter og tenk etter hvordan du kan hjelpe dem å lykkes. Del når noen spør deg om råd, og ikke vær redd for å rekke opp hånda og kom med innspill når du hører at noen trenger det. Men for mange konkrete råd ("gjør ditt eller datt") bør du holde inne med til noen spør deg, ellers blir du oppfattet som litt påtrengende. 
Jeg deler, altså bidrar jeg - om delingskultur blant gründere
Festival-research!