Det årner seg!

Denne uka markeres verdensdagen for psykisk helse, og det er en fin anledning å minne hverandre på at vi ikke kan, skal eller kanskje heller ikke bør være på topp hele tida. Og alle har sitt å slite med, selv om det ikke ser sånn ut på Instagram akkurat.Historien om Ane-steinen

Anesteinen.jpeg

På toppen av Ane-steinen med notatboka mi det er trykket "Fjellflyt" på. 

Jeg har en stein som er litt lenger unna enn dit jeg vanligvis går tur. Den kaller jeg for Ane-steinen. Du kommer til den etter å ha gått en lang og bratt motbakke. Det er litt terapi å gå dit, for når man går på skikkelig blir man sliten og svett og helt tom i toppen så tankekverna slipper taket og kroppens krefter tar over.

Når jeg trenger det kan jeg gå til Ane-steinen og si til meg selv at her kan du sitte ned og se langt utover, og ane at kommer til å gå bedre enn du tror! Om jeg er riktig oppesen, så kan jeg til og med ane hva som er mitt potensiale og bli inspirert til å nå det. Er jeg heldig da så går jeg nedover bakken igjen med litt lettere sprett i stegene enn da jeg slepte meg opp.

Historien bak at det ble hetende Ane-steinen i mitt vokabular, er ganske enkelt at jeg gikk tur dit med ei venninne som heter Ane. Og som den fantastiske venninna hun er så bryr hun seg skikkelig mye om hvordan andre har det. Akkurat da vi gikk tur dit så var det "litt mye" for min del, og det var min tur til å trenge henne. Å bry seg om andre er veldig fint, men innimellom trenger vi så innmari at noen bryr seg om oss også.

At når du ikke ser det selv, så er det noen andre som kan minne deg på hva som er ditt potensiale og dine styrker.

Oppmuntring trenger vi også når vi minst aner det.

Har du opplevd å være utbrent eller veldig sliten, og lurt på hva du skal gjøre for å komme deg igjen, så ligger det mye god helse i å finne ditt eget sted som dette og gå dit jevnlig. Hvem vet, kanskje det er på en slik tur du klekker ut en ny forretningsidé?

Har du ditt eget sted som er din Ane-stein? Det kan kanskje være en idé! 

Og så trenger vi alle en eller flere Ane i livet. Kanskje jeg kan være din, eller at du møter en ny gründervenn på neste Fjellflyt-arrangement, som gründerkonferansen Plan A?

Du er så bra, og verden trenger deg og det du har å by på! 

Til den kreative
Slow Business begynner her