Få mer energi og overskudd i bedriften og livet

Fjellflyt AS hjelper vanlige folk som vi leve av det de brenner for å starte lønnsomme og bærekraftige bedrifter gjennom nettkurs, strategisk planlegging i gode gründerfellesskap og bøker.

Navnet Fjellflyt kommer av at du bruker korte gåturer til å komme i flytsonen, og jobber konsentrert videre når du kommer inn. Når du er i flyt er du fokusert på det som er viktigst, stenger distraksjoner ute, yter maks og takler problemer på strak arm. En 10-minutters tur for å gå deg kreativ gir deg drivstoff for 90 minutters konsentrert jobbing.

Hva om dette er ingrediensen du mangler for å få energi og overskudd i bedriften og gründerlivet?

Fjellflyt_lev av det du brenner for_11.jpg

Grekerne hadde vandrende forelesninger, men på et tidspunkt forsvant fysisk aktivitet fra arbeidslivet og samfunnet fikk problemer med at folk i kontorjobber sitter seg syke. Forskning viser at du blir 60 prosent mer kreativ når du går, og derfor har jeg laget Norges første gründerkurs der du lærer mens du går tur – med en vandresnutt på øret. I Vågå i Gudbrandsdalen der jeg bor har en gjeng gått sammen om å åpne BETA gründerfellesskap for turglade mennesker.

Til og med verdens største næringslivsmagasin Forbes har oppdaget at det er en gårevolusjon på gang med utspring i den norske fjellheimen, og du og dine to bein kan bli med ved å sette dine ideer i bevegelse.

Og forresten, jeg som har startet dette heter Torill Bye Wilhelmsen. Jeg har et såpass stort tilfang av ideer at jeg har ansatt en sjef som kan holde styr på alle de ville prosjektene mine – daglig leder Kaja Vik.

Vil du gjøre bedriften din lønnsom og bærekraftig (uten å bli utbrent selv), så kan du få tilsendt gull og grønne skoger i nyhetsbrevet.

Selv om du starter smått kan ideen vokse seg stor. Med de rette verktøyene og metodene (og en klunk whisky for å feire små suksesser underveis) kan vanlige mennesker oppnå uvanlige ting.

Er du full av arbeidsglede og vil starte din egen bedrift, la oss bli bedre kjent!