Pressemelding fra Fjellflyt AS

Hederlig omtale Best i Tekst 2014

Bakgrunn

Fjellflyt AS fikk hederlig omtale i kategorien «Beste selgende tekst» for nettsiden www.grundertrening.no på Best i Tekst-konferansen 22. januar 2015. En uavhengig jury kåret landets beste nettsidetekster, og TrioVing tronet på toppen da vinneren ble ropt opp.

De tre som nådde helt til topps i sine kategorier ble feiret med blomster, kake og bobler i glasset, og mottok jubel fra en fullsatt sal med tekst- og kommunikasjonsfolk.

– Trond Samstad, initiativtaker til kåringen

Alle vinnerne i Best i Tekst fikk en begrunnelse fra juryen, som besto av Nina Furu, Christine Calvert og Knut Grønli, som alle har lang fartstid i kommunikasjonsbransjen som tekstforfattere og webredaktører. Juryen mente at flere av de nominerte overrasket med svært gode tekster. Om Gründertrening.no skrev de at «Den nominerte teksten er en selgende tekst som tar hele siden i bruk. Farger og video er en del av kommunikasjonen, og det samme er fargede bokser og ikoner. Samlet bygger siden opp til en retorikk om produktet som skaper kjøpelyst og betalingsvilje.»

Det er en stor anerkjennelse å bli trukket fram som en av de tre beste i dette selskapet. Skriving av selgende tekster er noe alle gründere må beherske, og det å få hederlig omtale i konkurranse med tekstforfattere som lever av skriving, viser at man kan få stor gjennomslagskraft selv om man er en liten bedrift.

Det var ekstra artig at min kunde Line Marsdal i Vaffel&Gevir også ble topp 3 i sin kategori – det viser at gründertrening gir resultater.

– Torill Bye Wilhelmsen, gründertrener i Fjellflyt AS

Prisene ble delt ut 22. januar 2015 på Best i Tekst-konferansen på Victoria Kino, på Norges første fagdag om nettsidetekster. Digitale tekster er alt fra å skrive selgende tekster på nett, skriving for sosiale medier, tekst som havner på toppen av søketreffet i Google, hvordan du gjør tunge tekster mer lettleste og andre ting som kan gjøre nettsidetekster bedre for leserne – og avsenderen.

Blant de bidragene som ble vurdert i konkurransen var Hurtigruten, Kreftforeningen, Amnesty International, Agder Energi, Røde Kors, Interoptik, Q-meieriene, Altibox, Den Norske Turistforeningen, Synnøve Finden, Trioving og Vaffel&Gevir, med flere.

Hva er en god, selgende tekst?

En god salgstekst flytter leseren stadig nærmere å være interessert i et produkt eller tjeneste, til å kjøpe produktet. Den utløser en handling, som er selve kjøpet.

Gode tekster gjør at du lærer noe når du leser dem, og du blir berørt av teksten for eksempel ved at du blir inspirert til å gjøre noe. Dette gir en verdi til leseren uansett om man kjøper produktet eller ikke.

En god selgende tekst hjelper leseren å ta stilling til om produktet passer sitt behov eller ikke.

Hvorfor er det viktig med gode, selgende tekster?

1. Øker salget for bedriften, bidrar til bedre lønnsomhet og tryggere arbeidsplasser.

2. Hjelper kunden til å finne produktet som passer perfekt til sitt behov.

3. Inspirerer, opplyser og gleder – også de som ikke kjøper. Gjør nettet til et bedre sted!

Kontaktinfo Best i tekst

Trond Samstad

Initiativtaker og pressekontakt

Best i Tekst

Telefon: +47 906 09 946

E-post: trond@bestitekst.no

Kontaktinfo Torill Bye Wilhelmsen, gründertrener i Fjellflyt

Torill Bye Wilhelmsen

Gründertrener i Fjellflyt AS

Telefon: 48 22 15 15

Epost: torill@fjellflyt.no

Om Fjellflyt

Torill Bye Wilhelmsen er gründertrener i Fjellflyt AS (Vågå), og hjelper vanlige mennesker å oppnå uvanlige ting – starte lønnsomme bedrifter og sånt!

Startet Fjellflyt AS 6. januar 2014, og tilbyr Gründertrening nettkurs – Norges første gründerkurs der deltakerne lærer mens de går tur.

Har utviklet metoden «Gå deg kreativ!» for at gründere, ildsjeler og ledere skal komme opp med flere og bedre ideer, videreutvikle dem og løse problemer som oppstår underveis i enhver utviklingsprosess.

Min visjon er å sette ideer i bevegelse, fra gründerens hode til kundens hender. 

Bilder til fri bruk ved kreditering

Line Marsdal (t.v.) i Vaffel&Gevir og Torill Bye Wilhelmsen fikk begge hederlig omtale på Best i Tekst 2014.

Jurymedlemmene Christine Calvert (t.v.) og Nina Furu, med Torill Bye Wilhelmsen i midten.

 

 

 

Klikk her for flere bilder.