Vil du bli gründer? Sjekk om du har det som skal til for å starte bedrift.

hjemmekontor

Lyst til å bli gründer?

Sjekk om du har det som skal til for å starte bedrift

Gå gjennom lista under og velg om du A: Har det på plass, eller B: Trenger det. Lista inneholder de 9 tingene du ikke kan klare deg uten når du skal starte egen bedrift:

1. GRÜNDERMÅL Hva bedriften din skal gjøre for DEG. (Så du ikke ender opp med å bli slukt av bedriften).

2. DRØMMEKUNDER Du vet hvem de er, hva du skal selge til dem og hvordan du skal gjøre det (selv på et lite budsjett).

3. GULLKALVEN Du utvikler produktet eller tjenesten du er alene om å tilby, som selger så det suser og gir god lønnsomhet.

4. MOT Du trener på viktige ferdigheter for gründere og sprenger grensene dine. Det gir selvtillit, handlingsmot og et nytt perspektiv på hva som er mulig for deg å oppnå.

5. BEDRIFTENS "HVORFOR" Grunnen til at du starter bedriften, setter tydelige spor etter deg i verden og at kundene kjøper av deg - igjen og igjen og igjen og igjen.

6. BEVEGELSE Stillesitting er vår tids røyking. Gå deg kreativ og få energi og overskudd i bedriften og livet. Snart kan du våkne uthvilt!

7. DIN FORTELLING Brand storytelling er mer enn en trend, det er din sjanse til å påvirke hvordan kundene oppfatter bedriften din. Finn din fortelling, og lær å formidle den troverdig.

8. STRATEGI Veien til målet, på den stien DU helst vil følge (og ikke så mange andre tar). Så du har en plan hvis du begynner å tvile på hva du skal fokusere på.

9. FELLESSKAP Dine gründerkollegaer og trofaste supportere som vil at du skal lykkes, løfter deg og svarer på spørsmål når du trenger (akutt) hjelp!

Svarte du "B: Trenger det" på ett eller flere spørsmål, kan Gründertrening være midt i blinken for deg.

De 9 fabelaktige tingene i lista får du nemlig på Gründertrening. Det er et gründerkurs for vanlige folk som vil gjøre uvanlige ting - og gjøre dem bra.

Du blir ikke en annen av å ta Gründertrening, men det kan være du gjør ting annerledes. 

Filosofien i Gründertrening er at du er bra nok som du er og har de ressursene som skal til for å lykkes, men du er klar for å oppnå mer enn du har gjort før (uten å bli syk eller utbrent - den grensa går vi ikke over én gang til).

Nysgjerrig på hvorfor andre har valgt Gründertrening?
1: Bobler over av ideer, trenger hjelp til å finne ut hvem jeg skal starte med. Hvordan starte? Det er "enkelt" å gå rundt og fortelle at du ønsker å starte selv, og noe annet å faktisk gjøre det.
2: Du dukket opp på et beleilig tidspunkt for oss rett og slett. Vi hadde ikke vurdert noe kursing, men når jeg så at du hadde startet dette og leste om konseptet ditt med å lære mens man er i bevegelse var jeg solgt.
3: Kjenner at jeg trenger denne hjelpen, har lenge syslet med ideen og nå er tiden inne.
4: Jeg tenker at dette må være midt i blinken for meg akkurat nå. Det at du sier du vil behandle alle seriøst og ha tid til å gjøre dette skikkelig, var tillitsvekkende for meg.
5: Dette kurset har på en måte en mer menneskelig vinkling rundt det man baler med som gründer, i stedet for den tekniske vinklingen jeg har møtt hos [annen aktør] og [annen aktør].

Norges eneste gründerkurs der du lærer mens du går tur, og ikke blir klistret til en PC-skjerm i timesvis for å se på at noen prater.

Når dørene lukkes vil jeg ikke at du skal angre på at du passivt lot muligheten gå fra deg.

Dette er den ene avgjørelsen som kan forandre måten du starter eller driver bedriften din på.

Blir du med?Vet du hvordan du vil ha det, eller står du i fare for å få livet ditt styrt av bedriften? Sett deg gründermål!
Nyhetsbrev er knallgod markedsføring (hvis du unngår en tabbe som denne)