Vet du hvordan du vil ha det, eller står du i fare for å få livet ditt styrt av bedriften? Sett deg gründermål!

Alle gründere må ha et mål. Kursholder i produktutvikling, salg og markedsføring for gründere Torill Bye Wilhelmsen holder et kart og peker mot fjellet

Gründermål hjelper deg med tidsbruk, strategi og å nyte tilværelsen som gründer

Gründermål er ting du vil bedriften skal gjøre for DEGHar du ikke gründermål, blir det lett slik at livet ditt styres av bedriften. Jeg er opptatt av at du ikke skal være tidsslave og jobbe fordi du "må", men virkelig nyte friheten gründerlivet gir deg. Selv om det ikke føles som en drøm NÅ, så vit at det ER mulig - uansett hva slags forretningsidé, bransje eller bedrift du har. 

Gründermålene skal hjelpe deg med 3 ting

1. Gjøre det lettere å ta de små valgene man må ta hver dag (har du tid til dette møtet, skal du ta det kurset, skal du ta fri eller jobbe sent?)

2. Få det gründerlivet du drømmer om fra I DAG. Ikke om 5 år!

3. Sørge for at DU som gründer får dine største ønsker og drømmer oppfylt (se overskriften!). Dette sier jeg deg fra én ildsjel til en annen: Dette er IKKE egoistisk, men nødvendig!

Mine gründermål er:

  1. Være ute på tur i Jotunheimen.
  2. Diskutere ideer med gira gründere som vil forandre verden.
  3. Ha frihet til å sette egne ideer lynraskt ut i livet, skrive når jeg vil og jobbe når jeg vil.
Denne uka kan jeg krysse av på både punkt 1, 2 og 3.

Møt Duggurd-jentene!To av mine gründerhelter (og drømmekunder - de to tingene er ofte det samme i Fjellflyt) heter Ingerlise og Marianne. Jeg intervjuet dem om hverdagene i gründerbedriften Duggurd. Det viste seg at det å ta oppvasken har fått en ny dimensjon... de nyter virkelig hvert sekund av gründerlivet og lever av det de brenner for.

Har du bare bittelitt lyst til å leve av det du brenner for, får du masse inspirasjon av å se intervjuet med Duggurd (det tar 4 minutter og gir energi nok til hele kvelden).

Hva er dine gründermål? Skriv dem ned og meld deg på nyhetsbrevet for å få inspirasjon til å å holde stø kurs mot det herrrlige gründerlivet!
Slik unngår du stillesitting på jobb og får mer bevegelse inn i arbeidsdagen - 10 tips for å sitte mindre og gå mer
Vil du bli gründer? Sjekk om du har det som skal til for å starte bedrift.