Slik får du stjerner på Facebook-siden til bedriften

Facebook er dronning i klassen for å skaffe nye abonnenter på nyhetsbrevet. Du kan få flere potensielle kunder på lista ved å installere stjernevurderinger på facebook-siden, fordi nye lesere raskt kan få et inntrykk av hva andre synes om bedriften. Som kjent er kjennskap og tillit til bedriften alfa og omega for å få nye kunder.

Hva er stjernevurdering?

Nye kunder vil ha mange spørsmål som kan bli besvart raskt med de visuelle stjernene: Er dette en seriøs bedrift? Er kundeservicen god? Får jeg hjelp hvis jeg har spørsmål? Stjernevurdering og omtaler på facebooksiden er parallellen til referanser på nettsiden. Stjernene er synlige på facebooksiden til bedrifter som har lagt det til, og topp score er 5 stjerner. I tillegg til å kaste terningen kan lesere, brukere og kunder kommentere bedriftens produkter og tjenester. Er du redd for hva kundene dine kan komme til å si, er ikke dette riktig verktøy for deg, men for majoriteten av små bedrifter vil dette være en rask og enkel måte å vise fram gode referanser på.

Stjernevurdering på Facebook

Hvordan får du kunder til å legge igjen vurdering?

Be om referanser fra kundene dine med én gang en jobb er ferdig og et oppdrag utført, eller en vare levert. Du kan spørre spesifikt om de kan legge igjen en omtale på facebook-siden, for eksempel hvis du vet at du har gjort en ekstra god jobb for dem og de er strålende fornøyde!

Jeg har laget en liten oppskrift for deg som vil ha stjerner på Facebook-siden til bedriften din, så kunder kan legge igjen en vurdering eller omtale av siden din og det du tilbyr.

Stjerner på facebook

Slik får du stjerner på Facebook

For at stjernene skal vises må siden være kategorisert som en lokal virksomhet, og du må legge til bedriftens adresse.

Stjerner på facebook

Legg til siden som Lokal bedrift slik:

1) Gå inn på Facebook-siden og klikk på Innstillinger.

2) Velg Sideinformasjon.

3) Gå inn på Kategori.

4) Velg "Lokale bedrifter" i rullegardinmenyen. Du kan også velge en underkategori som viser hvilken bransje du er i.

5) Husk å lagre endringene du har gjort.

Legg til bedriftens adresse og vis stjernene slik:

få stjerner på facebook

 

6) Gå inn på Innstillinger -> Sideinformasjon (dette er punkt 1 og 2 øverst på lista)

7) Klikk på Adresse og fyll inn riktig adresse. Du kan flytte pila for kartplasseringa hvis du er plassert på Jæren av facebook, men holder til i Jotunheimen...

8) Huk av for Vis kart, innsjekkinger og stjernervurderinger på siden

9) LAGRE!

10) Gå inn på Fjellflyt sin facebookside og gi en stjernevurdering der om du har fått inspirasjon til å gjøre forbedringer i bedriften din her på bloggen. Så finner du samtidig ut hvordan du kan legge inn en stjernevurdering på en side, og kan fortelle kundene dine det og få dine første stjernevurderinger!

Har du installert stjernevurdering så skriv en kommentar til meg på Facebook med facebook-linken til siden din, så surfer jeg over og ser!
Kom deg opp av stolen! Slutt med farlig stillesitting
Hva er Black Friday?