Hva gjør deg og ditt produkt unikt?

I dag våknet jeg grytidlig og tenkte: Hvor kommer alle de nydelige julesangene fra?

Skulle ønske jeg kunne lage noe like vakkert som Nordnorsk julesalme...

Det er mye å lære om kreativitet og skaperkraft av de som lager musikk. Snart er 2018 her, og da har vi et helt nytt ÅR med masse tid til å finne inspirasjon og nye ideer så vi kan lage noe som setter spor.

Noe verden aldri før har sett. Et produkt som er unikt.Skap et unikt produkt

Musiker og skrivende menneske Hanne Kolstø har bare såvidt gnidd søvnen ut av øynene før hun begynner å fundere på hvordan du kan bevare kontakten med deg sjølv og den du er.

For som hun sier i videoen (4 min) under:Å bevare kontakten med deg sjølv og den du er, er noe av det viktigste når vi skal finne ut hva som gjør oss og vårt produkt originalt.

Hanne Kolstø inviterer til gründerkonferansen Plan A

Håper du satte pris på disse 4 minuttene med inspirasjon til å skape noe eget. Om ikke du har tid til de store kreative utfoldelsene og nye prosjektene i dag, legg til rette for å gjøre det i det nye året.

Du treffer Hanne Kolstø og meg på gründerkonferansen Plan A 12. januar, da skal vi hjelpe deg å planlegge for ditt beste kreative år noensinne så du kan leve av det du brenner for! Hun skal holde minikonsert og vi skal ha et "musikkbad" om originalitet og gå oss kreative. Plan A vil sette deg bedre i stand til å skape unike produkter og tjenester ingen andre kan konkurrere med deg om, og som du kan sette en høy prislapp så du kan leve av det.

Fjellfrisk hilsen fra Torill "er meg selv, for popgeniet Hanne Kolstø var opptatt" Bye Wilhelmsen

Musikalske gåsehudopplevelser med Hanne Kolstø duo
Forretningsideen ingen trodde på ble millionbutikk