Musikalske gåsehudopplevelser med Hanne Kolstø duo

Et piano. Èn stemme. Mer skal det ofte ikke til for at gåsehuden skal reise seg på armene. I hvert fall ikke når artisten heter Hanne Kolstø.

Hun har vært nominert til Spellemannprisen fire ganger, og med sine sju album på sju år har hun et låtmateriale som overgår det meste.

Musikeren som ikke følger hitformler - bare hjertet!

Hanne Kolstø har gitt ut musikk under eget navn siden 2011. De siste årene har hun drevet turnévirksomhet i Europa og USA. Hun har etablert seg som en av de mest originale og spennende artistene i den norske musikkfloraen.
"Frontlinjen i norsk pop", skrev Tvedestrandsposten.
Hennes sjette og foreløpig seneste album, Fest blikket- denne gangen med norske tekster, kom ut i november 2016 og mottok strålende anmeldelser.
"Kolstø følger ingen hitformel, bare hjertet.” skrev Vårt Land om plata.
En sannhet som gjelder hele Hanne Kolstøs karriere.

Musikalske gåsehudopplevelser

Lanseringsfest for FOKUS planlegger i Oslo.

Hanne slipper sitt andre norskspråklige album, "Fare", 2. februar 2018. Men før det, 12. januar, kommer hun med ny musikk og nynorske tekster til gründerkonferansen Plan A. I tillegg til å skape musikalsk magi i en minikonsert, skal hun fortelle om hvordan hun skaper musikk hun vil bli husket for, og hvordan vi kan bevare originaliteten i en verden av kopiering.

Det blir et "musikkbad" med Hanne Kolstø og Torill Bye Wilhelmsen som du ikke vil gå glipp av. Møt oss og ta del i vårt kreative univers om du en kreativ gründer som trenger å få motivasjon og tro på at du har noe helt eget å komme med, og vil ha konkrete råd om hvordan du kan forløse din egen kreative skaperkraft.

Gründere trenger kunnskap, fellesskap - og en liten porsjon galskap. Og hva er vel bedre for fellesskapsfølelsen enn å dele en konsertopplevelse? På bildet over ser du Hanne Kolstø duo spille på lanseringen av FOKUS planlegger på galleri Pur Enkel i Oslo. En opplevelse som satte spor i oss som var tilstede!

Hvordan ble Hanne Kolstø duo til?

hanne kolstø og andreas stensland løwe i hanne kolstø duo

I april 2014 får Hanne en forespørsel fra Henie Onstad Kunstsenter om å gjøre en annerledes konsert. Svaret er å spørre pianist Andreas Stensland Løwe om å være med å tolke og arrangere et knippe låter fra hennes rikholdige katalog. Duoen skjærer låtene ned til et minimum og lar melodier og tekster tre frem. Resultatet er slående. Konserten ender med både tårer og rungende applaus fra et beveget publikum.

Våren 2016 slapp duoen "Live at Tøyenkirken", og i disse dager jobber de med et nytt album, hvor de stripper ned Hannes norskspråklige låter slik at essensen trer enda tydeligere frem.

Kolstø og Stensland Løwe har spilt sammen tidligere i karrieren, og har der utviklet en helt spesiell musikalske kjemi. Stensland Løwe er musikkutdannet med mastergrad i utøvende musikk ved Musikkonservatoriet i Kristiansand, og er ellers kjent for å spille med artister som Susanna og Frida Ånnevik, samt sitt eget band Splashgirl.

Fyll opplevelseskontoen din!

Vil du starte året med å fylle opplevelseskontoen, samtidig som du planlegger hvordan du skal få ditt mest kreative år hittil? Sjekk ut gründerkonferansen Plan A.

 
Hvordan være original i en verden av kopiering?
Hva gjør deg og ditt produkt unikt?