Norwegian Made anbefaler FOKUS planlegger

Norwegian Made jobber hver dag for å fremme håndverk 100% påtenkt og produsert i Norge. De anbefaler FOKUS planlegger!

Planleggeren gjør at du har alle notatene dine om et prosjekt på ett sted - så du lett kan ta opp tråden igjen når du har noen timer til å jobbe med det.

Den er for kreative mennesker med sans for kvalitet, elsker å sette i gang nye ting og har lyst til å bli bedre på å ta ned alle ballene vi har i lufta.


Ikke for det perfeksjonistiske supermennesket som har kontroll på alt og bare eksisterer i hodene våre...

Den nye ideen din trenger ikke være perfekt, du må bare komme i gang - og så hjelper FOKUS planlegger deg HELT i mål.

Planleggeren er laget sammen med designer Morten Stensland Løwe i Løwehjerte design - brenner for din hjertesak og illustrert av Line Elghøy Marsdal i Purenkel galleri, trykket på miljøvennlig tykt papir som ikke "blør" gjennom selv om du skriver med tusj, og er håndsydd i ryggen slik at den kan legges helt flatt.

 

God morgen! Kjenner dere Torill i @fjellflyt? Hun driver grundertrening for vanlige mennesker som vil gjøre noe uvanlig. Torill har laget en planlegger for deg som har en god ide som du gjerne vil sette ut i livet. Den er kjempefin! Sjekk ut @fokusplanlegger og fjellflyt.no. Fin dag til dere! //Enjoy your friday! // . . . . #norwegianmade 🇳🇴 @norwegianmade is a digital showroom highlighting products made in Norway. #norwegiandesign #norskdesign #lagetinorge #norskprodusert #kjøpnorsk #reallymadeinnorway #madeinnorway #helnorsk #purenorwegian #scandinaviandesign #newnordic #shoplocal #handlelokalt #kortreist #bærekraftig #inredningsdesign #skandinaviskehjem #boligpluss #levlandlig #ellenorge #maisoninteriør #interørmagasinet #kamillenorge

Et innlegg delt av Norwegian Made🇳🇴Laget i Norge (@norwegianmade)Åpner gründerlandsby med minihus i Vågå
Hvordan takle kritikk som gründer