HANEN-samarbeid om gründerkurs fra Fjellflyt

I´m happy to announce... HANEN og Fjellflyt AS har inngått samarbeid.

And the winner is... DEG!

Les mer under bildet for å finne ut hvorfor.

SAMARBEID

 

HANEN er kjent som næringsorganisasjonen for bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske. De har en nettportal som retter seg mot turistene (sluttbrukerne) på www.hanen.no, og dette er av de mest besøkte nettstedene for folk som vil besøke norske bygdeperler i ferien sin.

Fjellflyt og HANEN samarbeider om gründerkurs

Samarbeidet mellom HANEN og Fjellflyt innebærer for deg at:

Trendspotting i bygde-Norge

1. Du drar nytte av min deltakelse på arrangementer i regi av HANEN, som for eksempel da jeg "rapporterte hjem" fra Grüne Woche i Berlin ved å blogge om det. Jeg får også innblikk i hva som rører seg i hele bygde-Norge gjennom å følge med på hva de nyskapende HANEN-medlemmene driver med og snakke med dem om hvilke planer de har. 

Lær av de beste gründerne

2. Undertegnede får et enda større kontaktnett blant framoverlente gründere over hele landet som jeg kan koble deg sammen med når du forteller meg om din idé. Jeg lærer mye og kan videreformidle det til deg gjennom bloggen og Gründertrening. I gründerkurset (som er for deg som vil starte egen bedrift, og deg som allerede har drevet i mange år og vil ta bedriften et stort steg videre) vil det også dukke opp eksempler fra HANEN-bedrifter. Tross alt viser Gründertrening nettkurs deg hva som virker - og hvorfor. HANEN-gründerne er folk som tar i bruk stedegne ressurser og sin egen kunnskap, og skaper arbeidsplasser og lønnsomme bedrifter der de er.

Gründerkurs til gunstig pris

3. Og sist, men ikke minst: Du får eksklusive medlemstilbud på kurset Gründertrening dersom du er næringsmedlem i HANEN. Noe jeg anbefaler at du blir om du driver med gårdsturisme, gardsmat, har en aktivitetsbedrift eller er en av de (litt for) få som driver med innlandsfiske som næring. For å få medlemstilbudet, logg deg inn på medlemssidene til HANEN.

Er du ikke kvalifisert for å være næringsmedlem i HANEN, kan du bli støttemedlem.

En fin måte å heie på kvalitet, synes jeg!

Og du - har du en helt annen type bedrift er det topp, og du vil fortsatt få vite om Gründertrening først (og få knalltilbud når det er noe å feire eller om du bestiller tidlig) så lenge du er påmeldt nyhetsbrevet. Så dette er en vinn-vinn-situasjon for alle, for denne nyheten innebærer at det blir flere kule gründere med i vårt "mentale fellesskap"!

Uansett, ta en tur innom HANEN og planlegg sommerferien din nå!
Fra idé til inntekt på 2 uker - kan man etablere bedrift på så kort tid?
Bli mer kreativ ved å sitte mindre og gå mer!