Fjellflyt fikk hederlig omtale for beste selgende nettside i 2014

Beste selgende nettside: Fjellflyt fikk hederlig omtale for beste selgende nettside under Best i Tekst 2014

Fjellflyt AS fikk hederlig omtale i kategorien "Beste selgende tekst" for nettsiden til Fjellflyts gründerkurs Gründertrening på Best i Tekst-konferansen 22. januar 2015. En uavhengig jury kåret landets beste nettsidetekster, og TrioVing tronet på toppen da vinneren ble ropt opp.


Torill Bye Wilhelmsen på Best i Tekst-konferansen Hederlig omtale føltes som GULL! Tenk at Gründertrening er blant landets tre best skrevne nettsider, da!

De tre som nådde helt til topps i sine kategorier ble feiret med blomster, kake og bobler i glasset, og mottok jubel fra en fullsatt sal med tekst- og kommunikasjonsfolk.

- Trond Samstad, initiativtaker til kåringen
Alle vinnerne i Best i Tekst fikk en begrunnelse fra juryen, som besto av Nina Furu, Christine Calvert og Knut Grønli, som alle har lang fartstid i kommunikasjonsbransjen som tekstforfattere og webredaktører. Juryen mente at flere av de nominerte overrasket med svært gode tekster. Om Gründertrening.no skrev de at "Den nominerte teksten er en selgende tekst som tar hele siden i bruk. Farger og video er en del av kommunikasjonen, og det samme er fargede bokser og ikoner. Samlet bygger siden opp til en retorikk om produktet som skaper kjøpelyst og betalingsvilje."

Jury Best i Tekst Blomster og diplom, og skåling i champagne med jurymedlemmene Christine Calvert (t.v.) og Nina Furu (t.h).

Slapp jubelen løs

Det var lærerikt å være med på konferansen, men nokså nervepirrende å vente på prisutdelingen som var helt på slutten av dagen. Da resultatet ble klart ble BÅDE Fjellflyt og min kunde Line Marsdal i Vaffel&Gevir hedret med hederlig omtale i våre kategorier, i skarp konkurranse med profesjonelle tekstforfattere! Vi skålte i champagne og spiste vår del av en gedigen kake med navnet vårt på, og sakte men sikkert begynte det å sige inn hva vi nettopp hadde vært med på. Det er skikkelig stort å bli trukket fram blant norges best skrevne nettsider, og ikke minst er det veldig motiverende for å gjøre dem enda bedre!

På Gründertrening feirer vi våre små suksesser. Denne gangen føltes hederlig omtale som at vi har vunnet GULL. Tross alt er det oppunder 4 millioner hjemmesider med .no domener i Norge.

Skriving av selgende tekster er noe alle gründere må beherske, og det å få hederlig omtale i konkurranse med tekstforfattere som lever av skriving, viser at man kan få stor gjennomslagskraft selv om man er en liten bedrift.
- Torill Bye Wilhelmsen, gründertrener i Fjellflyt AS
Best i tekst 2014 Ganske bredt glis på Line Marsdal og meg...

Prisene ble delt ut på Best i Tekst-konferansen på Victoria Kino, på Norges første fagdag om nettsidetekster. Digitale tekster er alt fra å skrive selgende tekster på nett, skriving for sosiale medier, tekst som havner på toppen av søketreffet i Google, hvordan du gjør tunge tekster mer lettleste og andre ting som kan gjøre nettsidetekster bedre for leserne - og avsenderen.

Blant de bidragene som ble vurdert i konkurransen var Hurtigruten, Kreftforeningen, Amnesty International, Agder Energi, Røde Kors, Interoptik, Q-meieriene, Altibox, Den Norske Turistforeningen, Synnøve Finden, Trioving med flere.

Dette er big guys å konkurrere med for en mikrobedrift som knapt har rukket å bli ett år.

Les hvordan det føltes å få telefonen om nominasjonen til Best i Tekst!

 

 
Slik finner du kreativ flyt
Full kræsj? Gi kunden sparken!