Hvordan spille av podkast? Finn gode podkast-avspillere

Finn en god podkast-avspiller for PC, iphone, Android eller mac

Hvordan spille av podkast?

Når du vil lytte til en podkast eller flere, trenger du noe å spille dem av med, nemlig en podkast-avspiller. På engelsk kalles podkast-avspillere rett og slett for "podcast app", så du kan søke på dette i Google og se etter nye anbefalinger og tester. The six best podcast apps for Android og 6 best iOS Podcast Apps for iPhone and iPad har oppdaterte anbefalinger for 2015. Under finner du tips om hvilke jeg synes er best.

3 anbefalte podkast-avspillere

Jeg kommer gjerne tilbake til det enkleste, nemlig Podkast-appen på iPhone som rett og slett heter Podcasts fra App Store. Det er en avspiller som verken har mange funksjoner eller hjelper meg med å forbedre kvaliteten på podkastene jeg vil høre på, men den har basisfunksjonene.

Før du ser på disse 3 alternativene, tenk på hva du forventer deg av en god podkastavspiller. Er det at den ser bra ut, er enkel i bruk eller at den har noen spesielle funksjoner du har savnet i den du bruker nå?

Her er 3 gode podkast-avspillere med flere funksjoner for å lage spillelister, få automatisk justering av lydvolumet (på litt dårlig produserte podkaster) og som har bedre brukergrensesnitt:
  1. Stitcher (for PC-brukere, Mac-brukere, Android og iPhone),
  2. Overcast for iPhone/iOS
  3. Instacast for Mac. Den største fordelen med disse er at du kan lage spillelister og de kan også forbedre lydkvaliteten på podkasten
Håper du finner en god podkast-avspiller blant disse! Så til selve innholdet, nemlig hvilke programmer du skal høre på.

Hvor finner jeg gode podkaster å høre på?

gode podkaster for gründere

I sjangeren "business" og "marketing" finner du tips om 10 gode podkaster om å starte firma, og topp 3 svenske podkaster om entreprenørskap. Du kan også gå inn i iTunes eller lignende på smarttelefonen din og søke etter nytt og nevneverdig, eller velge en podkast-kategori. Mange frittstående podkaster lages av gründere, og dem finner du ofte i avspillere på nettsidene deres så du kan lytte direkte derfra.

 
Kunsten å gå
Gode podkaster om entreprenørskap: Lær å starte firma - tips rett i øret!