Ullpledd-dag

Prøver å kvinne meg opp til å publisere påmeldingen til Gründertrening. Nettsiden er ikke perfekt. Akkurat nå er faktisk hele nettsiden nede, og jeg venter på telefon fra proISP om et sikkerhetssertifikat (teknologi!!!). Jeg har "glemt" å spise frokost, for jeg er nervøs og da blir jeg litt kvalm. Kjenner på en murrende forkjølelse. Spør meg selv hvorfor jeg utsetter meg selv for så mye risiko, usikkerhet, press, og jobb. Mest lyst til å krype under dyna og bli der idag. 🙄🙄🙄🙄🙄

Men så tenker jeg; Det er ingenting i Fjellflyt som heter å "prøve" lenger. Har jeg bestemt meg for noe, så gjennomfører jeg det. Selv om det også betyr ubehag, kvalme, å føle seg dum og utilstrekkelig. Jeg vil ikke være med på karusellen om at bare man følger en oppskrift, betaler for synlighet og tåler kritikk så får man suksess. Jeg vil heller vise sårbarhet og gjøre så godt jeg kan - og noen ganger betyr det at jeg presterer på topp, mens andre ganger vet jeg at det ikke er 100% av hva jeg ideelt sett kunne klart. Og - det er godt nok, i massevis! Jeg presterer ujevnt, men det går så det suser med bedriften. Disse tankene dreier seg dessuten om meg, og jeg er ikke den viktigste i min bedrift! 😐😐😐😐😐

Rundt omkring i hele landet bor det folk som slites mellom å ha en drøm om å skape noe, og regningene som skal betales hver måned. Det er ildsjeler, bønder, setereiere, frilansere, musikere, kokker, byråkrater (tenk det!), forskere, illustratører, skuespillere, fotografer, tekstforfattere, grafikere, bunadssyere, gitarmakere, konsulenter, psykologer, terapeuter, akupunktører, kursholdere, reiseguider, hestefolk. Og 100 andre artige ting! Når en gruppe av disse folka møtes på #gründertrening for å meisle ut et levedyktig, bærekraftig og lønnsomt konsept for en ny bedrift, da gnistrer det! Alle ønsker å gjøre noe som er viktig for dem selv, men de er også opptatt av å gjøre kundens liv bedre, gi dem en opplevelse eller fikse noe for dem. Det er forsket på at spesielt for kvinner er det lurt å jobbe med bedriftsutvikling i grupper, fordi man får oppdager muligheter og får mot man ikke har tilgang på under ullpleddet i sin egen sofa.

Så nå folkens, går jeg på jobb! ❤

En video publisert av Gründertrener Torill B.W. (@fjellflyt)Til deg som har nyttårsblues
Erfaringer fra å starte bedrift: Hva har jeg lært, hva ville jeg gjort annerledes og ting jeg ikke har funnet ut av ennå