Produktivitetstips til en stress-fri gründerhverdag

Produktivitetstips på 2 minutter

Tenk deg den gode følelsen av å virkelig føle at du har brukt tida riktig og fått gjort det du skal ved endt arbeidsdag! Den følelsen vil jeg gi deg oftere, og det er målet med disse 2 minutters produktivitetstipsene sendt direkte på Facebook.

La tida jobbe for deg, så du ikke blir stresset av en lang 2do-liste!

produktivitetstips

Tips 1: La tida jobbe for deg

Hvordan la tida jobbe for deg og ikke mot deg.

Tips 2: Unngå eviglange lister

Har listene over hva du skal/må/bør gjøre i høst blitt "eviglange" i løpet av sommerferien? Slik fikser du det så du kan gå hjem etter arbeidsdagene dine med følelsen av at du har gjort det du skal, når du skal.

Tips 3: Hvordan prioritere?

Hva er egentlig viktigst, når det popper opp gjøremål fortere enn du får krysset av for at du har gjort dem? Neste produktivitetstips er et av flere kommende tips som handler om hvordan du kan prioritere mellom alt du skal, vil og må gjøre når det koker.

Tips 4: Hvordan velge hvilke gjøremål som skal prioriteres når det føles som om "alt" er like viktig?

Hvordan du kan sortere mellom alle tingene som hyler GJØR MEG, GJØR MEG på 2do-lista. Det kan være mange ting som er like viktige, så vi må koble på ett sorteringskriterie til! Tips 5: Det ultimate spørsmålet for å finne ut hva som er aller viktigst å få gjort kommende uke

Følg med på Facebook for neste tips :-) ---->

Få flere 2-minutters produktivitetstips

Flere tips blir direktesendt på Facebook-siden til Fjellflyt jevnlig fremover, hver mandag klokka 14.00-14.02. Lik siden for å få tipset opp i nyhetsstrømmen din.

En bedre gründerhverdag med FOKUS planlegger

FOKUS planlegger er laget for å hjelpe deg å strukturere gründerhverdagen og la tida jobbe for deg. Med ett prosjekt i én FOKUS planlegger får du full oversikt, holder tråden og vet hva du skal jobbe med når du har 1 time du vil dedikere til prosjektet ditt. Fullfør flere prosjekter og nå de målene du setter deg! Kjøp FOKUS planlegger her. 

LYKKE TIL alle som har bestilt planleggere, 3 og 5-pakning virker å være mest populært, det betyr at det er mange gode prosjekter i sving rundt omkring i små bedrifter!
Hvem er Fraværsassistent Hr. Mann?
Erfaringer fra konferanse i digital markedsføring