Erfaringer fra konferanse i digital markedsføringErfaringer fra den første Youpreneur Summit i London 10-12. november 2017. For å få nye inntrykk, ideer og inspirasjon er det viktig å komme seg bort fra hverdagen innimellom og lære noe nytt - og bli kjent med nye gründerkollegaer! Tidligere har jeg reist over dammen til Denver, Colorado for å være med på Digital Commerce Summit (en investering på 25.000 kr - les om det var verdt det her). I år dro jeg blant annet til i London for å være med på Youpreneur Summit, en konferanse i digital markedsføring med med Pat Flynn, Chris Ducker, Amy Schmittauer, John Lee Dumas, Joanna Penn, Carrie Green m.fl.

Det jeg konkret jobbet med og fikk innspill på blant annet gjennom gruppearbeid/mastermind-sesjoner var forberedelser til gründerkonferansen Plan A som er helt fri for bli kjent-leker, som Fjellflyt arrangerer hvert år i januar. 

Dag 1: Nettverksbygging på pub

...jeg får litt frysninger bare av ordet! Men en viktig grunn til å reise på konferanser er å møte fagpersoner og bransjekollegaer som er opptatt av samme fagfelt og kan bli gode støttespillere på lang sikt.

Dag 2: Forventninger og dagens program

...og total fiasko på nettverkspub

Slik var nettverksmulighetene denne dagen:

Nettverksbygging på konferanse

Dag 2: Oppsummering av dagenRundebordsdiskusjon på konferansen. Det var den beste delen av det faglige programmet, for her kunne vi få innspill på våre egne ideer. Det er ingen hemmelighet at jeg liker kurs der man faktisk jobber med sin egen idé aller best. Det er noe jeg har savnet i Norge og derfor dreier hele dagen seg om å legge en plan for bedriften din et helt år framover på Fjellflyts egen gründerkonferanse Plan A.

Mastermind på konferanse

En artig ting som skjedde under foredraget til Amy Schmittauer var at hun ba oss lage en liten video. Og gjett hvem som hoppet inn i min... sjalvaste Chris Ducker!

Torill møter Chris DuckerDag 3: Forventninger og dagens program

Gårsdagen dreide seg om markedsførings- og salgstaktikker, mens dagen i dag har fokus på tankesett. Det beste med å være på konferanse synes jeg er at det er så mange inspirerende - vanlige - mennesker som jobber hardt med prosjekter og forretningsideer! Det passer godt med dagens tema.

Det sies jo at om du vil endre atferd så blir du mer lik de personene du omgås med. Det er altså ikke så dumt å oppsøke gründermiljøer når du vil leve av det du brenner for!Et par gründere jeg har mange felles interesser med og som jeg fikk god tid til å prate med i løpet av samlingen var Mike Vardy i Productivityist og Carrie Green i Female Entrepreneur Association.

Mike Vardy og Torill

Carrie Green og Torill Bye Wilhelmsen

Dag 3: Oppsummering av dagen

Gårsdagen dreide seg om markedsførings- og salgstaktikker, mens dagen i dag har fokus på tankesett. Det beste med å være på konferanse synes jeg er at det er så mange inspirerende - vanlige - mennesker som jobber hardt med prosjekter og forretningsideer! Det passer godt med dagens tema.

Takk for meg, London!

Hjemme igjen: Hva er det lurt å gjøre når man kommer hjem fra konferanse?

erfaringer fra konferanse for gründere

Følge opp: 1) Nye og gamle kontakter 2) Sette et mål for implementering av ny lærdom - jeg skal lansere betacoworking.space  3) Gå gjennom notatene fra foredragene 4) Takke arrangøren + svare på spørreskjema 5) Evaluere investeringen: Hva fikk jeg ut av det med tanke på energi og overskudd i bedriften og livet? Var det verdt investeringen?

Det beste med å dra på denne konferansen var: - Langsiktig nettverksbygging med spennende gründermiljø - Nye ideer som fyrer opp egen motivasjon og ambisjon - ...og ALLER viktigst: Å være åpen for at noe uventet skal skje! Det gjør det alltid!

Vil du komme på innsiden av gründermiljøet?

Jeg trenger sparringspartnere som kan se bedriften min med et friskt blikk utenfra. Gjør du?

Kom på Plan A, Fjellflyt sin egen gründerkonferanse! Det er et begrenset antall billetter som du kan sette deg på venteliste for her: /konferanse
Produktivitetstips til en stress-fri gründerhverdag
Selv de flinke som vi ser opp til mister grepet i blant