Bedre produktivitet på hjemmekontoret - ta konsentrasjonen tilbake!

Momentum_app

Vi har hatt en UPÅKLAGELIG produktivitet så langt i år! Nye samarbeid om Workation-pakke i Vågå med påfølgende oppslag på VisitNorway og VG, kjempeoppslag om Walkshops i D2 og GD (og påfølgende masse engasjement om overskriften som ble endret), og vi feirer 3 nye bedrifter på BETA  innenfor alt fra operasang til filmproduksjon og markedshage! Så her har det gått veldig bra å drive fram våre egne prosjekter! 

Jobb side om side med andre

Creative Fierce_norsk.001

Grunnen til at januar har vært produktivitetsmessig ypperlig er kombinasjonen av coworking og mitt nye dashboard på PC-en. Jeg jobber i lag med andre i coworking-økter på både digitale flater med  i Creative Fierce (kom og bli med!!!) og fysiske miljøer på BETA.

Og så har jeg i 3 måneder testet ut en behagelig app som sørger for at det går glatt å få unna den hopen av daglige gjøremål som kommer skyllende inn over alle småbedrifters 2do-lister uten at det virker som om vi må løfte en finger for å skaffe oss disse arbeidsoppgavene.

Innimellom de inspirerende samtalene på Clubhouse-appen og kaffepraten på BETA, så må man jo få alle småting unna! For de viktige (og vanskelige!) utviklingsoppgavene i bedriften, spesielt alt som skal skrives, så sverger jeg til coworking-øktene. Da kommer jeg alltid i gang med det jeg skal, når jeg skal. Og DET er ubetalelig! 

Momentum app for alle småtingene

Men for alle de evinnelige småtingene som drysser nedover en gründer som når man er litt hissig på kanelen på grøten, så er Momentum-appen et lykketreff. Med gratis-versjonen kan du gjøre mye, men jeg har testet betal-versjonen Momentum Plus i 3 måneder og den er koblet sammen med Asana der jeg har alle de "admin"-tingene jeg skal få unna.

Så når det kommer oppgaver på mail (slik som at regnskapsføreren etterspør informasjon om noe), så dukker det opp i Momentum-appen når jeg åpner et nytt vindu i nettleseren Chrome! Jeg kan så trykke på "gjør oppgaven til fokus-oppgave" og så får jeg en nedtelling på f.eks. 25 minutter for å utføre oppgaven (noen kjenner dette som en pomodoro), med en påfølgende pause. 

Momentum_app

Bakgrunnsbildene og sitatene i Momentum er nye hver dag, og de er nydelige!!! 

Momentum fokus-gjøremål

Skjermbilde 2021-02-09 kl. 10.11.36

Så på bildene over ser du hvordan en 2do/gjøremål kommer opp nede i høyre hjørne, og så kan jeg trykke på de tre prikkene ved siden av og velge "Set to focus" slik at det kommer opp midt på skjermen. Hvis du DA sniker deg unna, så er det ingen annen mulighet ennå møte opp på coworking, for hallo - dette er så "Zen" som du kan få det på en moderne datamaskin! :-) 


Ubalansert pressedekning: Ingenting å bry seg om?
Fraværsassistentens jubelår 2021