Gratis workshop: Få kreativiteten til å flyte

Trenger du kreativt påfyll? 

Da kan du glede deg til mandag, for da har vi en gratis workshop! (Hvis workshopen er over når du leser dette, så husk å melde deg på Fjellflyt sitt nyhetsbrev så får du invitasjon til gratis workshops både på engelsk og norsk) 

Klikk her for å bli med på gratis workshop med Slow Business Adventures keynote speaker Sonia Simone. 

Akkurat nå er jeg i den nye skrivestua i Skjolden, og før jeg setter fingertuppene på tastaturet så sørger jeg for å fylle den kreative brønnen så jeg er proppfull av inspirasjon når jeg skal skrive noe eget. Jeg fyller på med f.eks. et nettkurs, en fagbok, podkast, en workshop eller et webinar. Har jeg ikke den boblende følelsen innabords, så kommer det bare gjennomfrosne ord ut. 

Og det er det ingen som gidder å lese. Ord som syder og koker av varme og engasjement, derimot - det virker like sterkt på folk som å springe gjennom en blomstereng (noe vi alle bør gjøre til sommeren!) 

Jeg tenker noen ganger på kreativiteten min som en hage. Under pandemien har den vært som en sen vinter, litt grå og kjedelig til tider, men med både gamle kirsebærtrær og tulipanløker som venter på å sprette ut i full blomst, bare det kommer sol og litt regn. 

Så nå skal vi vanne den hagen med en gratis workshop - blir du med?

hage

Gratis workshop om kreativ innholdsproduksjon

For å gi deg sårt tiltrengt påfyll holder vi en gratis workshop på mandag. Den er på engelsk, for det er Sonia Simone (keynote speaker på Slow Business Adventure) som skal øse av sin vanvittige erfaring og kunnskap om innholdsmarkedsføring. 

Tema: Unfreeze your content creativity

Tidspunkt: Mandag 10. mai klokka 18:00 - 19:00

Legg det inn i kalenderen nå, og hvis du abonnerer på nyhetsbrevet til Fjellflyt får du zoom-linken når tidspunktet nærmer seg. 

Det betyr at du med god samvittighet kan ta en ettermiddag fri fra husarbeid, sette ungene foran barne-TV eller med litt Minecraft (eller få dem til å støvsuge, hvis du har funnet ut hvordan man gjør det...), og få en hel time for deg selv til å lade de KREATIVE batteriene. 

Du finner flere detaljer om workshopen (som er på engelsk) her: https://www.remarkable-communication.com/creativity-workshop-2021/ 

Vi sees der! 

Fjellfrisk hilsen fra Torill

Den ultimate guiden til Clubhouse for nybegynnere - hva er Clubhouse og hvordan bruke det?
Er du informasjonsjegeren eller dronningen av implementering?