Er du informasjonsjegeren eller dronningen av implementering?

slow-business-adventure-tranquility-02

Nysgjerrighet gjør at vi holder oss skjerpet og i front. Nysgjerrighet kan lede deg til informasjon du kan sette sammen på nye, interessante måter som ingen andre har tenkt på før, og som gjør at du skiller deg ut på en positiv måte! Men nysgjerrighet kan også lede deg på villspor, hvis du for ofte forsvinner ned i kaninhullet på konstant informasjonsinnhenting. 

Er du på jakt etter "hemmeligheten"?

Leter du ofte etter "informasjon" eller "gratis webinarer" eller "hemmeligheter", la oss stoppe opp og utfordre det tankesettet. Tror du det skaper bedre resultater å konstant jakte etter de 10 prosentene med ny kunnskap som du ikke har ennå, eller å implementere det du alt vet og kan - selv om du føler at det bare er basiskunnskap du har inne? 

Jeg tror vi skal tørre å si høyt at det er bedre å implementere basiskunnskap som du har innabords allerede, enn å sitte på en masse kunnskap du ikke får bruk for i praksis. 

Jeg ser på det sånn at "basisen" bare er et annet ord for å gjøre ting på enklest mulig måte og strømlinjeforme bedriften din. Enkelt, men ikke enklere enn det kan være. Slik det skal være å drive en Slow Business. 

De enkle tingene kan være de mest givende og verdifulle

slow-business-adventure-tranquility-02

  • En utendørs scene av heltre i vannkanten kan bli et spektakulært konferanseområde 
  • En hytte uten strøm og vann kan være der du slipper skuldrene helt ned på familieferien
  • En notatbok til 15 kroner fra matbutikken kan romme dine modigste ideer
  • Fjellskoa dine kan ta deg på en langtur lengre enn du våget å drømme om
  • En trepunkts plan skrevet på en serviett kan gi deg retningen du trenger for å sette i sving et prosjekt her og nå

Bruk det du har, og gjennomfør på en glimrende måte

Pareto-prinsippet sier at 80 prosent av resultatene kommer fra 20 prosent av innsatsen. Tenk minimalistisk med 2do-lista di og bruk god dømmekraft til å prioritere det som faktisk får deg fremover. Dette øver vi på ukentlig (og blir skikkelig gode!) på planleggings-øktene i Creative Fierce. 20 minutter med planlegging mandager og evaluering fredager gjør underverker når det faktisk blir gjennomført! 

Hold øynene på det som er aller viktigst, spesielt i tider der du strever med å sjonglere alle prosjektene du har satt i sving og en sideveis kastevind kommer inn fra venstre. 

Hvilke viktige ting jobber du med nå om dagen? Hva vil du gjøre mer av? Hvordan kan du jobbe mer effektivt og samtidig bevare overskuddet både i bedriften og livet? 

Implementerings-programmet Creative Fierce

Hvis du føler deg litt alene når du jobber mot å skape en lønnsom og bærekraftig bedrift, vit at du er velkommen inn i en gruppe med dedikerte gründere som med humor og varme hjelper hverandre til å få gjort det arbeidet som betyr noe for å få bedriften opp og frem. 

I implementerings-programmet Creative Fierce har vi gjort det ekstremt enkelt å gjennomføre planene og prosjektene dine. Det er et rammeverk du kan stole på, du slipper å "skjerpe deg". I stedet møter du bare opp, og voksenpoengene renner inn! 

product images 700 x 380_creative fierce

Creative Fierce er et løpende medlemsskap på engelsk med både kurs i digital markedsføring og coworking på zoom der du jobber på prosjektet ditt. Vi gir deg en pangstart med en 2-ukers digital "skrive-retreat" der du i tillegg til felles arbeidstid får et praktisk og superinspirerende skrivekurs med Sonia Simone. 

Les mer og meld deg på her

Gratis workshop: Få kreativiteten til å flyte
Når unnskyldningene står i veien