Ta testen: Hvor kreativ er du?

Sprø kjeks-prisen.001

La oss starte året med å fyre opp den største raketten av dem alle - hjernen. Der foregår det eksplosjoner på daglig basis, og spesielt kraftige signaler lyner mellom neuronene når du får et AHA-øyeblikk. 

Ta en kreativitets-test

Men hvor kreativ er du egentlig? 

Hvis du er like nysgjerrig (og leken) som jeg tror du er, så kan du ta denne morsomme testen på 2 minutter og finne det ut: 

https://www.datcreativity.com/ 

Jeg fikk 85 poeng, og konkluderte ellers med at det vanskeligste var å finne ut hva ordene jeg tenkte på het på engelsk... 

Du kan vinne Sprø kjeks-prisen 

Kreativ i ord-testen eller ikke, det som virkelig teller er hva du GJØR med ideene dine. Det å få deg i gang med kreative prosjekter og hjelpe deg så du faktisk får gjennomført dem, er meningen med livet (takk for at du spurte!)

For å oppmuntre til både kreativitet, skaperkraft og å følge gründerdrømmen, har Fjellflyt i mange år delt ut en egen gründerpris. Den er til for å oppmuntre de urealiserte ideene så de kan settes ut i livet i framtida - ikke for å påskjønne noen som allerede har "fått det til". Så denne prisen går til en gründerspire eller en eier av en liten bedrift som har engasjement og entusiasme, og ser muligheter for å få til noe der andre ser slit eller til og med søppel og forfall. 

Sprø kjeks-prisen 2022 deles ut på Plan A LIVE den 8. januar 2022 og går til en gründer som har en sprø og morsom idé de har lyst til å gjennomføre i året som kommer. Prisvinneren avgjøres av de andre deltakerne, så det er en "kollega-utmerkelse". Vinneren i år får 6 måneders gründer-hjelp til å utvikle forretningsideen sin. 

Gründerprisen til Fjellflyt sprø kjeks prisen vinnere 2018

Står du litt i stampe og lengter etter å være en del av et kreativt miljø? 

Hva skal du satse på framover? Et vanskelig spørsmål, men på heldags-workshopen Plan A får du hjelp til å ta gode valg. 

På PLAN A lager vi en fleksibel plan så du kan følge spontane innfall men samtidig nå dine økonomiske mål og leve i tråd med verdiene dine.

Fjellflyt-PLAN-A-2018_illustrasjon-settfart-01Du lærer hvordan du tar tilbake tida di og får ferdig de prosjektene som virkelig betyr noe. Rund av arbeidsdagene med en god følelse av å være i rute med prosjekter, ajour med administrasjon og stolt av det du skaper.

Etter workshopen har du faktisk en plan for hele neste år. 

Bli med på neste Plan A - les mer her

Føler du at ting bare ruller og går i bedriften? Vi må snakke sammen...
Hvordan planlegge når du har full kalender fra før og ikke vil bli utbrent