Naturen som energikilde når du føler deg utbrent - eller ikke vil bli det igjen

202102041v02 - #49 Torill Wilhelmsen

Hva kan "vondter" i kroppen og hodet fortelle oss? Hvordan kan du trene på tilstedeværelse, observasjon og få bedre hukommelse ved å ta på deg skoa og gå den samme runden om og om igjen - om det så er 100 ganger? Hva har det å være ute på tur med det å drive en lønnsom business å gjøre? Hvilke spørsmål kan du stille deg når skal ut og #gådegkreativ på en Walkshop med deg selv og finne mål og retning i bedriften? 

Jeg var så heldig å få være gjest i nederlandske Gerdis engelsk-språklige podkast "Daring self-leadership and the nature connection". Jeg forteller om den ublide perioden i livet da jeg var langtidssykmeldt og strevde med å komme meg både på beina og inn i gründerlivet.

Gerdi har selv tatt noen avgjørende livsvalg og flyttet fra flatlandet i Nederland til å bli lokal fjellguide for bedriftsledere på tur i Alpene. For å tjene til livets opphold i vinter og spe på coaching-inntektene sine kjører hun ski-buss! Jeg blir usannsynlig inspirert av at folk tar grep når ting skurrer, og klarer å fortsette selv om andre folk peker og roper "se så sakte hun går" når man prøver å finne både seg selv og et tempo man tåler på fjellstien - så vel som livets vei. 

Podcast guest Torill Wilhelmsen on creative walking

Denne samtalen ville hun skulle være litt åpen og uten noen klar agenda, og vi fant fort tonen og lot nysgjerrigheten lede både samtalen og oss innom temaer som vi - og kanskje du - er opptatt av. 

Vi snakker om livet, om å gå seg kreativ, om å komme seg fra utbrenthet, om å finne sin vei - og så får du avgjøre om engelskuttalen min er på nivå med Stoltenberg sin. Jeg hadde lyst til å dele episoden uansett.

For kanskje er det akkurat du som trenger å høre den. Og at det kommer til å gå bra. Du er på rett vei!

Lytt til episoden på YouTube

Hvordan planlegge når du har full kalender fra før og ikke vil bli utbrent
Mangfoldet som mangler for bedre bunnlinje og større verdiskaping